Mediafax - ştiri social - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri social

Blocul operator al Spitalului Cantacuzino din Capitală va fi reabilitat. Investiţie de 23 milioane
Sun, 22 Jul 2018 06:24:22 GMT
Primăria Capitalei intenţionează să aloce peste 23 de milioane de lei pentru reabilitarea blocului operator al Spitalului Cantacuzino, prin proiect urmând a fi finisate sau înlocuite instalaţiile sanitare, electrice, echipamentele medicale, pardoseala şi tavanul. Propunerea va fi discutată în CGMB.

De la orfelinat, la o afacere profitabilă în IT: Tânărul care a făcut din experienţa sa de viaţă o poveste de succes | FOTO
Sun, 22 Jul 2018 05:28:03 GMT
Lucian Mustaţă este tânărul a cărui poveste de succes poate fi un exemplu demn de urmat. El a ajuns la orfelinat încă din primele zile de viaţă, după care, de la trei ani a crescut într-o casă socială. Prin ambiţie, muncă şi perseverenţă a ajuns expert în IT şi a reuşit să-şi deschidă propria firmă.

Fetiţa de 2 ani, din Satu Mare, dispărută din căruţa părinţilor, găsită în viaţă după aproape 24 ore de căutări
Sun, 22 Jul 2018 05:22:21 GMT
Fetiţa de 2 ani, care dispăruse din căruţa părinţilor, pe un câmp localitatea Giurtelecul Hododului, judeţul Satu Mare, a fost găsită, în viaţă, duminică, după aproape 24 ore de căutări, de tatăl său.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC: Numerele extrase duminică, 22 iulie
Sun, 22 Jul 2018 05:20:22 GMT
.

Profesorul care însoţea grupul de studenţi în Munţii Făgăraş, găsit mort/ Care este starea celor 45 de tineri care au fost coborâţi de pe Vârful Moldoveanu
Sun, 22 Jul 2018 05:07:15 GMT
Profesorul care însoţea grupul de studenţi în Munţii Făgăraş a fost găsit mort, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar un alt turist este rănit, poliţiştii declanşând o anchetă. Cei 45 de studenţi au fost coborâţi din zona Vârfului Moldoveanu, în Nucşoara, şi sunt în stare bună.

Un băiat de nouă ani din Dolj, găsit înecat în Jiu, iar alţi doi sunt căutaţi
Sun, 22 Jul 2018 05:01:44 GMT
Un copil în vârstă de nouă ani din comuna Braloştiţa, judeţul Dolj, a fost găsit înecat, sâmbătă seara, în râul Jiu, în apropierea oraşului Filiaşi, iar fratele său şi un alt băiat sunt căutaţi în continuare de poliţişti şi localnici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Rudel Obreja: Prin Gala Bute, Elena Udrea trebuia anihilată ca să se ajungă la Băsescu/ Noi ne luptăm cu instanţele, nu cu acuzarea. Nu avem în faţă judecători, ei te execută
Sun, 22 Jul 2018 04:01:03 GMT
Rudel Obreja a declarat, într-un interviu din închisoare, că Elena Udrea trebuia „anihilată” prin dosarul Gala Bute pentru a se ajunge la Traian Băsescu, el adăugând că, atunci când i s-au cerut denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului, i s-au cerut informaţii şi despre fostul preşedinte.

Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Spaţiul politic din România e dedicat disensiunilor interne. Preluarea preşedinţiei Consiliului UE va schimba optica
Sun, 22 Jul 2018 04:00:28 GMT
Ambasadoarea Franţei în România, Michele Ramis, a declarat, la o dezbatere din cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov, că spaţiul politic românesc este dedicat disensiunilor interne, însă preluarea preşedinţiei Consiliului UE, lucru care este o mare responsabilitate, ne va schimba optica.

Ambasadorul Germaniei, despre reforma în justiţie: Vrem să menţinem România focusată, ca să nu devieze
Sun, 22 Jul 2018 03:59:56 GMT
Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, a declarat, sâmbătă la o dezbatere din cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov, referitor la reforma sistemului judiciar, că statele partenere încearcă să menţină România focusată ca să nu devieze de la astfel de priorităţi.

Primăria Capitalei îi răspunde consilierului care o acuză pe Firea de plagiat: Iniţiativa lui nu aducea niciun beneficiu real
Sat, 21 Jul 2018 17:11:32 GMT
Primăria Capitalei răspunde consilierului general Lucian Iliescu, care o acuză pe Gabriela Firea că pune în discuţie un proiect fără a preciza „sursa de inspiraţie” deoarece iniţiativa îi aparţine şi arată că propunerea sa nu aducea niciun beneficiu real şi el nu ţine cont de nevoile bucureştenilor.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.