Mediafax - ştiri social - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri social

Poliţist din Mehedinţi, dispărut de două zile. Colegii săi au început căutările
Tue, 21 Nov 2017 20:55:41 GMT
Un agent şef principal, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a dispărut, de două zile, de acasă, iar colegii săi au început căutările. Bărbatul era în concediu şi se pregătea de pensionare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

MOTIVARE Instanţă pentru eliberarea lui Dan Diaconescu: Timpul executat, suficient pentru reeducare. A părăsit câmpul infracţionl
Tue, 21 Nov 2017 20:12:08 GMT
Judecătoria Sectorului 4 a explicat motivele care i-au determinat pe magistraţi să admită cererea de eliberare a omului de afaceri Dan Diaconescu, susţinând că în perioada petrecută în închisoare acesta s-a reeducat, iar în viitor poate reveni la viaţa normală, "părăsind câmpul infracţional". Decizia Judecătoriei Sectorului 4 nu a fost definitivă, urmând a se judeca contestaţia procurorilor.

Senatorul PSD Şerban Nicolae propune prelungirea perioadei de pregătire de magistraţilor de la 2 la 4 ani
Tue, 21 Nov 2017 19:55:11 GMT
Senatorul PSD Şerban Nicolae a depus o serie de amendamente la Legile justiţie, unul dintre ele vizând prelungirea perioadei de pregătire postuniversitară a viitorilor magistraţi de la 2 ani la 4 ani, concomitent cu efectuarea unor stagii de practică la mai multe instituţii.

Membru CSM: Legile justiţiei creează pârghii pentru ministru de a acţiona în dosare
Tue, 21 Nov 2017 19:37:33 GMT
Judecătorul Andrea Chiş, membru CSM, a declarat marţi seară, în cadrul unei dezbateri ce vizau legile justiţiei, că proiectul poate crea nişte pârghii cu care ministrul Justiţiei să acţioneze în anumite dosare.

Propunerile judecătorilor pentru noile legi ale Justiţiei: Închisoare pentru oamenii din Servicii care racolează magistraţi. Protocoalele - informaţii de interes public | DOCUMENT
Tue, 21 Nov 2017 19:25:00 GMT
Uniunea Naţională a Judecătorilor din România(UNJR) vrea să scoată serviciile de informaţii din Justiţie prin lege, o serie de modificări propuse la actele normative privind sistemul judiciar prevăzând pedepse cu închisoarea de până la 15 ani pentru racolarea sau tentativa de racolare a judecătorilor, procurorilor sau personalului asimilat. De asemenea, UNJR propune ca protocoalele emise sau co-semnate de CSAT sau Servicii, care au legătură cu Justiţia, să fie considerate informaţii de interes public.

Ludovic Orban: Se vrea schimbarea şefilor de parchete. Sunt în stare să suspende preşedintele/ Ministrul Justiţiei a acţionat „ca un şmecher”
Tue, 21 Nov 2017 19:18:25 GMT
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi seara, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a acţionat „ca un şmecher” atunci când a înaintat proiectul de modificare a legilor justiţiei Comisiei parlamentare specială, precizând că scopul final este schimbarea şefilor de parchete.

INCENDIU la Teatrul Constantin Tănase din Capitală: Degajare de fum, în timpul repetiţiilor | FOTO, VIDEO
Tue, 21 Nov 2017 19:17:00 GMT
ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că a fost sesizată o degajare de fum la subsolul Teatrului Constantin Tănase, persoanele care se aflau în interor evacuându-se singure.

Şoferul care a rănit patru persoane în Constanţa şi apoi a fugit nu avea permis
Tue, 21 Nov 2017 18:01:56 GMT
Şoferul care a fugit după ce a rănit patru persoane într-un accident de circulaţie, marţi, în Constanţa, a fost prins, poliţiştii stabilind că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ÎCCJ vrea să închirieze un imobil pentru funcţionarea unei secţii a instanţei
Tue, 21 Nov 2017 17:25:58 GMT
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) anunţă că intenţionează să închirieze un imobil pentru funcţionarea unei secţii, conducerea acestei instanţe menţionând de mai multe ori că spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea angajaţii este prea mic.

Primăria Capitalei: Dosarul pentru relocarea Agenţiei Medicamentului a fost făcut de Ministerul Sănătăţii, s-a contribuit doar cu date
Tue, 21 Nov 2017 16:56:19 GMT
Primăria Municipiului Bucureşti se apără după ce Gabriela Firea a fost acuzată de eşecul României în cursa pentru relocarea Agenţiei Europene a Medicamentului, spunând că dosarul a fost făcut de ministerul Sănătăţii, PMB oferind doar date şi informaţii care i-au fost cerute.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.