Mediafax - ştiri social - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri social

Alte două decese cauzate de virusul gripal au fost confirmate. Numărul total se ridică la 50
Thu, 22 Feb 2018 21:41:28 GMT
Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă, joi, că alte două persoane, doi bărbaţi din Capitală respectiv judeţul Giurgiu, au murit din cauza virusului gripal, numărul total de decese de la începutul sezonului rece ajungând la 50.

Ministrul Mediului: Planul pentru calitatea aerului în Bucureşti, Iaşi, Braşov, aprobat în mai de consilii
Thu, 22 Feb 2018 19:42:37 GMT
Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, joi, că planul integrat de management privind calitatea aerului pentru Capitală, Iaşi şi Braşov este în dezbatere publică şi va fi aprobat la sfârşitul lunii mai de către consiliile judeţene.

O şosea din Bucureşti va purta numele istoricului Neagu Djuvara
Thu, 22 Feb 2018 19:41:26 GMT
Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, joi, cu 42 de voturi pentru şi unul împotrivă, ca o parte din Şoseaua Virtuţii din Bucureşti să poarte numele istoricului Neagu Djuvara. Proiectul a fost propus de consilierii PNL.

Consiliul General al Capitalei a decis înfiinţarea Centrului Cultural „Lumina”
Thu, 22 Feb 2018 19:25:19 GMT
Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, joi, cu 32 de voturi pentru şi 18 împotrivă, înfiinţarea Centrul Cultural „Lumina”, care, potrivit proiectului de hotărâre, va „promova excelenţa în cultură şi va pune în valoare patrimoniului cultural imaterial”.

Proteste în mai multe oraşe din ţară, după anunţul lui Tudorel Toader privind revocarea şefei DNA | FOTO, VIDEO
Thu, 22 Feb 2018 19:06:00 GMT
Proteste au loc, joi seara, în oraşe precum Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Sibiu, după ce Tudorel Toader a cerut declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA. Protestatarii au blocat, la Cluj, traficul în faţa sediului PSD.

Protest spontan faţă de propunerea de revocare. În jur de o mie de persoane, la Palatul Victoria, după anunţul lui Tudorel Toader | VIDEO
Thu, 22 Feb 2018 18:38:00 GMT
Aproximativ o mie de persoane au protestat în faţa Palatului Victoria, după anunţul lui Tudorel Toader privind cererea de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Procurorul general: Nu există niciun motiv legal de revocare a Laurei Codruţa Kovesi
Thu, 22 Feb 2018 18:27:00 GMT
Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a transmis, joi seară, după anunţul ministrului Justiţiei, că îşi reafirmă poziţia exprimată referitor la Laura Codruţa Kovesi şi anume aceea că nu există niciun motiv legal de revocare a procurorului-şef DNA.

PSD anunţă că susţine DECIZIA privind revocarea lui Kovesi: argumentele, clare şi solide/ Codrin Ştefănescu: În sfârşit, cineva a „rupt pisica”
Thu, 22 Feb 2018 18:25:00 GMT
Raportul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a cărui concluzie a constat în cererea de revocare a procurorului şef DNA, a fost unul cu argumente clare şi solide, iar social-democraţii susţin decizia lui Toader, a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

REACŢIA Preşedinţiei după ce ministrul Justiţiei a propus REVOCAREA procurorului şef al DNA Codruţa Kovesi: Este lipsă de claritate/ Iohannis: Îmi menţin opinia că DNA şi conducerea sa fac o treabă foarte bună
Thu, 22 Feb 2018 18:05:00 GMT
Preşedintele României cere răgaz pentru o analiză aprofundată a raportului prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, arătând că acesta diferă faţă de evaluarea preşedinţiei asupra activităţii conducerii DNA.

Site-ul ministerului Justiţiei, blocat după anunţul lui Tudorel Toader că iniţiază procedura de revocare a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi
Thu, 22 Feb 2018 18:03:00 GMT
Site-ul ministerului Justiţiei este blocat, la momentul transmiterii ştirii, după anunţul lui Tudorel Toader, care a declarat, joi, că iniţiază procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi că va publica pe site raportul care stă la baza acestei solicitări.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.