Mediafax - ştiri economice - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri economice

Abordări diferite în selectarea sediilor Agenţiei Europene a Medicamentului şi Autorităţii Bancare Europene /Competiţia expune clivaje privind valori sociale
Wed, 20 Sep 2017 16:52:34 GMT
Agenţia Europeană a Medicamentului (AEM) şi Autoritatea Bancară Europeană (ABE) au abordări diferite privind selectarea oraşelor care vor găzdui noile sedii ale instituţiilor post-Brexit, expunând disensiuni privind valori sociale între ţările vestice şi cele est-europene.

Ce contribuţii la asigurările sociale vor fi trecute de la angajator la angajat, stabilite în urma discuţiilor de la Guvern cu sindicatele
Wed, 20 Sep 2017 13:32:00 GMT
Sindicaliştii au declarat, miercuri, după negocierile avute la Guvern, că nu vor fi fi trecute toate contribuţiile în sarcina angajaţilor, liderul BNS, Dumitru Costin, ridicând problema asumării unui eventual eşec în cazul în care transferul contribuţiilor nu va fi un succes.

Ce sumă primesc piloţii Ryanair dacă renunţă la concedii şi lucrează pe perioada anulării a zeci de zboruri
Wed, 20 Sep 2017 13:25:55 GMT
Ryanair oferă un bonus, fără taxe, de 12.000 de lire angajaţilor pentru a nu solicita concediu, după ce anunţul anulării zborurilor a generat multe probleme companiei aeriene, potrivit unui document intern citat de publicaţia The Guardian.

Curtea de Justiţie a UE s-a pronunţat în cazul unui împrumut în franci elveţieni din România: Banca trebuie să prezinte împrumutatului riscurile creditului în valută
Wed, 20 Sep 2017 09:27:00 GMT
Banca trebuie să prezinte împrumutatului posibilele variaţii ale cursurilor de schimb valutar şi riscurile inerente contractării unui împrumut în monedă străină, se arată în decizia CJUE, pronunţată miercuri în cazul Andriciuc versus Banca Românească, care vizează creditele în franci elveţieni.

Decizia luată de Apple, care-i va NEMULŢUMI pe toţi posesorii de iPhone
Wed, 20 Sep 2017 08:41:00 GMT
.

Afacerile transportatorilor români depăşesc nivelul istoric de 10 miliarde de euro. România, unul dintre jucătorii cei mai activi din Europa
Wed, 20 Sep 2017 08:03:21 GMT
Creşterea economică şi investiţiile semnificative în parcul national auto de marfă au dus piaţa transporturilor la un nivel istoric, depăşind anul trecut graniţa de 10 miliarde de euro. Peste 34.000 de firme, cu 156.000 de angajaţi asigură, în prezent, transportul de marfă în ţară şi în străinătate.

Tata Steel şi Thyssenkrupp fuzionează, apare al doilea mare producător european de oţel
Wed, 20 Sep 2017 07:54:29 GMT
Compania indiană Tata Steel şi cea germană Thyssenkrupp au început demersurile pentru fuziunea operaţiunilor lor europene din domeniul metalurgic, în urma căreia va apărea a doua cea mai mare companie din domeniu, după ArcelorMittal.

Toys `R` Us a depus cerere de protecţie împotriva falimentului în Statele Unite
Wed, 20 Sep 2017 03:00:00 GMT
Compania Toys `R` Us a depus cerere de protecţie faţă de creditori sub legea falimentului în Statele Unite şi Canada, încercând, astfel, să-şi restructureze datoriile, potrivit BBC News.

Urmările furtunii din vestul ţării | E-Distribuţie Banat a reluat alimentarea cu electricitate a 87% din clienţii afectaţi
Tue, 19 Sep 2017 16:17:12 GMT
Ca urmare a eforturilor echipelor E-Distribuţie Banat şi ale contractorilor, inclusiv în cursul nopţii trecute, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru un număr estimat de circa 196.000 de clienţi, astăzi la ora 15.00, se arată într-un comunicat transmis marţi de compania energetică.

Comisia Europeană a propus un nou set de norme pentru fluxul liber al datelor fără caracter personal
Tue, 19 Sep 2017 14:46:58 GMT
Comisia Europeană a propus marţi, un nou set de norme pentru reglementarea fluxului liber al datelor fără caracter personal, ce vor permite stocarea şi prelucrarea acestora pe întreg teritoriul Uniunii, potrivit unui comunicat transmis marţi de Reprezentanţa Comisiei Europene în România.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.