Mediafax - ştiri economice - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri economice

De la orfelinat, la o afacere profitabilă în IT: Tânărul care a făcut din experienţa sa de viaţă o poveste de succes | FOTO
Sun, 22 Jul 2018 05:28:03 GMT
Lucian Mustaţă este tânărul a cărui poveste de succes poate fi un exemplu demn de urmat. El a ajuns la orfelinat încă din primele zile de viaţă, după care, de la trei ani a crescut într-o casă socială. Prin ambiţie, muncă şi perseverenţă a ajuns expert în IT şi a reuşit să-şi deschidă propria firmă.

Ludovic Orban: Doar 35% din populaţia României este racordată la gaz. Restul de 65% se încălzeşte cu lemne
Sat, 21 Jul 2018 15:30:00 GMT
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă la Topliţa, că doar 35% din populaţia României este racordată la reţeaua de gaz, restul de 65% încălzindu-se cu lemne, cu toate că ţara noastră este bogată în zăcăminte naturale.

Bancher: Leul este prea puternic / Cum crede economistul că va evolua moneda naţională în perioada următoare, în condiţiile în care avem cea mai mare inflaţie din regiune
Sat, 21 Jul 2018 12:45:00 GMT
Leul a pierdut aproape 10% în termeni de competitivitate conform evoluţiei cursului de schimb real, ajustat cu costul unitar al forţei de muncă din trimestrul I, este concluzia unei analize efectuate de UniCredit şi prezentată de Dan Bucşa, economist şef pentru CEE al UniCredit.

Bancher: Cu cât se anunţă mai multe taxe vamale, cu atât dolarul se va întări
Sat, 21 Jul 2018 12:36:35 GMT
Dolarul american se întăreşte ca urmare a impunerii de taxe vamale sau chiar şi doar în urma discuţiilor privitoare la acest subiect, a precizat Dan Bucşa, economist şef pentru CEE al UniCredit, în cadrul unei conferinţe de presă.

Secretarul american al Apărării afirmă că unele ţări care cumpără echipament militar din Rusia ar trebui exceptate de la sancţiunile SUA
Sat, 21 Jul 2018 11:14:21 GMT
Jim Mattis, secretarul american al Apărării, a declarat că unele ţări care cumpără echipament militar din Rusia ar trebui să facă obiectul unor excepţii de la sancţiunile prevăzute de legislaţia din SUA, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

Angajatul FANTOMĂ, noul coşmar al companiilor/ Care este cel mai important criteriu la angajare
Sat, 21 Jul 2018 09:20:00 GMT
Fenomenul „ghostingului”, adică a angajatului care dispare peste noapte de la locul de muncă, uneori chiar după câteva ore, ia amploare pe piaţa românească, unde deja există o problemă a lipsei forţei de muncă.

Nouă din zece români cred că tehnologia le simplifică viaţa
Sat, 21 Jul 2018 08:55:46 GMT
Nouă români din zece sunt de părere că tehnologia le simplifică viaţa, iar la nivel european, opt din zece cetăţeni, cred cu convingere că tehnologia le uşurează viaţa, iar cinci din zece europeni cred că tehnologia ajută la economisirea energiei, arată un studio realizat de E.ON şi Kantar EMNID.

Tensiunile comerciale, pe agenda de la summitului G20: Protecţionismul SUA, NAFTA, relaţiile sino-americane
Sat, 21 Jul 2018 08:51:01 GMT
Tensiunile comerciale declanşate de politicile protecţioniste ale Statelor Unite vor fi principala tema de discuţie din cadrul întâlnirii miniştrilor de finanţe ai ţărilor din grupul G20, de la Buenos Aires, din acest weekend, precizează Channel News Asia.

Cîţu,către Teodorovici: Vâlcov ar putea lansa proiectul plafonării preţului gazelor fără să te anunţe
Sat, 21 Jul 2018 06:54:35 GMT
Senatorul PNL, Florin Cîţu, avertizează că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, ar putea demara proiectul care prevede plafonarea preţului gazelor fără să-l anunţe pe ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, deşi actul normativ a fost retras, vineri, de pe site-ul MFP.

Primăria Capitalei: 5.000 de eco-vouchere pentru achiziţia de maşini noi. Fiecare tichet, în valoare de câte 9.000 de lei
Sat, 21 Jul 2018 06:03:39 GMT
Primăria Capitalei vrea să ofere 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se acordă în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi, potrivit unui proiect de pe ordinea de zi a CGMB.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.