Mediafax - ştiri economice - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri economice

De ce a cumpărat Firea autobuze de la turci, în loc să le ia de la fabricile din România | FOTO
Thu, 22 Feb 2018 17:10:00 GMT
Primăria Bucureşti a încheiat un contract pentru 400 de autobuze pentru transportul în comun (RATB), cu firma turcească Otokar. Apoi au apărut întrebările.

Prima locomotivă hibrid de manevră construită în România, prezentată în Gara Constanţa | FOTO, VIDEO
Thu, 22 Feb 2018 15:12:16 GMT
Prima locomotivă hibrid de manevră construită în România a fost prezentată, joi, în cadrul unei ceremonii organizate în Gara Constanţa. Locomotiva a fost realizată în cadrul unui proiect finanţat de stat cu peste 3,5 milioane de lei.

Valoarea medie a beneficiilor oferite de companii în 2017 a crescut cu 11%: "Reprezintă un instrument solid de motivare a angajaţilor"
Thu, 22 Feb 2018 14:38:40 GMT
Valoarea medie a beneficiilor oferite angajaţilor de companii în 2017 a fost mai mare cu 11% faţă de media anului precedent, cu o creştere de 25% în decembrie 2017 comparativ cu decembrie 2016, arată un studiu realizat de compania de resurse umane Smartree.

Preşedintele Consiliului Concurenţei: Eliminarea aplicaţiei de taxi nu este benefică pentru client
Thu, 22 Feb 2018 14:10:26 GMT
Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat pentru MEDIAFAX, în contextul discuţiilor privind intenţia Primăriei de schimbare a regimului aplicaţiilor de taximetrie, că aceste softuri sunt benefice pentru clienţi şi că dezvoltarea tehnologică nu poate fi oprită.

ZF | Băncile critică plafonarea dobânzilor la credite: Trimite clienţii IFN-urilor în braţele cămătarilor sau în cel mai fericit caz la case de amanet. DAE 18% pentru un credit de consum nu se justifică economic
Thu, 22 Feb 2018 06:05:00 GMT
Proiectul de lege privind plafonarea dobânzii efective anuale (DAE) la creditele acordate populaţiei (ipotecare şi de consum) a luat prin surprindere băncile, dar şi IFN-urile, iar principala mişcare pe care industria financiară o va face va fi demararea unui studiu de impact la nivel de industrie, scrie Ziarul Financiar.

Financial Times: Guvernul Letoniei susţine că scandalurile din sectorul bancar sunt o campanie pentru denigrare
Wed, 21 Feb 2018 20:25:00 GMT
Guvernul Letoniei a insistat, miercuri, că scandalurile care afectează sectorul bancar reprezintă o campanie în scopul dezinformării care are rolul denigrării ţării şi perturbării alegerilor parlamentare programate în octombrie, scrie cotidianul Financial Times.

Ministrul Transporturilor: Nu concep ca până la Campionatul european să nu existe calea ferată între Otopeni şi Bucureşti
Wed, 21 Feb 2018 17:10:16 GMT
Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, miercuri, că nu concepe ca până în anul 2020, când va avea loc Campionatul european, să nu existe legătură pe cale ferată între Otopeni şi Bucureşti.

RADEF RomaniaFilm a intrat în insolvenţă/ Până în 1990, Regia deţinea 600 de săli de cinema, acum au rămas doar 12
Wed, 21 Feb 2018 16:22:10 GMT
RADEF RomaniaFilm a intrat în insolvenţă la solicitarea ANAF, la sfârşitul acestie săptămâni urmând să aibă loc o primă întâlnire a conducerii companiei cu administratorul judiciar şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Mironescu, directorul regiei.

Camera de Conturi a constatat plăţi nelegale de peste 65 de milioane de lei la Primăria Cluj-Napoca
Wed, 21 Feb 2018 15:08:23 GMT
Camera de Conturi Cluj a constatat plăţi nelegale de peste 65 de mil. lei efectuate de Primăria Cluj-Napoca în anul 2016, pentru Compania de Transport Public, pentru asociaţii şi fundaţii dar şi pentru stimulente salariale ale propriilor angajaţi. Municipalitatea a contestat raportul în instanţă.

Ambasadorul Italiei în România: Firmele din vestul ţării se confruntă cu lipsa de personal
Wed, 21 Feb 2018 14:08:00 GMT
Ambasadorul Italiei în România, Marco Giungi, a declarat, miercuri, la Timişoara, că principala problemă a firmelor italiene din vestul ţării este lipsa forţei de muncă, iar în acest moment se încearcă găsirea unor soluţii, printre care şi automatizarea fabricilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.