Mediafax - ştiri politică - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri politică

Klaus Iohannis: Asistenţa României pentru Moldova, acordată instituţional, nu pentru anumiţi politicieni
Wed, 20 Sep 2017 19:26:16 GMT
Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, la New York, cu premierul moldovean Pavel Filip, cu care a vorbit despre continuarea reformelor necesare pentru parcursul european al Moldovei, Iohannis afirmând că sprijinul României este acordat ”instituţional, nu pentru anumiţi politicieni”.

Klaus Iohannis a discutat cu secretarul general ONU despre candidatura României la Consiliul de Securitate
Wed, 20 Sep 2017 19:22:04 GMT
Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, la New York, cu secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite, António Guterres, căruia i-a prezentat argumentele candidaturii României pentru un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU.

Melania Ciot a fost numită secretar de stat în MAE în locul lui Bogdan Mănoiu
Wed, 20 Sep 2017 18:55:20 GMT
Premierul Mihai Tudose a numit-o pe Melania-Gabriela Ciot în postul de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, ea înlocuindu-l pe Bogdan Mănoiu, fost consilier prezidenţial pentru afaceri europene în perioada 2011-2014.

Înregistrare EXPLOZIVĂ cu inspectoarea Mihaela Focica plângându-se adjunctului Inspecţiei Judiciare Gheorghe Stan că s-a dorit ca ea să fie „spălată pe creier”
Wed, 20 Sep 2017 16:23:00 GMT
.

Ce contribuţii la asigurările sociale vor fi trecute de la angajator la angajat, stabilite în urma discuţiilor de la Guvern cu sindicatele
Wed, 20 Sep 2017 13:32:00 GMT
Sindicaliştii au declarat, miercuri, după negocierile avute la Guvern, că nu vor fi fi trecute toate contribuţiile în sarcina angajaţilor, liderul BNS, Dumitru Costin, ridicând problema asumării unui eventual eşec în cazul în care transferul contribuţiilor nu va fi un succes.

Deputatul Andreea Cosma, despre "abuzurile de la Prahova" : Voi face plângere penală privind situaţia mea; aştept raportul Comisiei SRI
Wed, 20 Sep 2017 13:19:12 GMT
Deputatul PSD Andreea Cosma a venit, miercuri, la Comisia SRI pentru a se interesa de stadiul raportului privind sesizarea pe care a făcut-o în luna februarie în legătură cu "abuzurile de la Prahova", ea menţionând că va face plângere penală în acest sens.

Vanghelie a încălcat obligaţiile controlului judiciar: Mi-a fost rău,nu am putut să mă ridic din pat
Wed, 20 Sep 2017 12:49:35 GMT
Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a încălcat obligaţiile impuse de controlul judiciar, Poliţia sesizând instanţa, iar judecătorii vor analiza, în 4 octombrie, această situaţie, în cadrul procesului de corupţie pe care fostul edil îl are pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Mircea Geoană, audiat la Tribunalul Bucureşti: Ceasurile primite de la Vanghelie au fost cadouri
Wed, 20 Sep 2017 12:36:12 GMT
Fostul ministru de Externe Mircea Geoană a declarat, miercuri, în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, fiind audiat în dosarul de corupţie al lui Marian Vanghelie, că ceasurile scumpe primite de la fostul edil al Sectorului 5 au reprezentat „simple cadouri”.

Unsprezece ziarişti se află pe lista de 65 de persoane a lui Dragomir, prezentată Comisiei SRI. Celelalte nume sunt de politicieni şi "persoane din justiţie"
Wed, 20 Sep 2017 12:28:20 GMT
Unsprezece dintre cele 65 de persoane aflate pe lista pe care Daniel Dragomir a prezentat-o Comisiei parlamentare de control al SRI sunt ziarişti, comisia urmând să decidă dacă îi va chema sau nu la audieri.

Concubinii vor avea acelaşi statut cu soţii în faţa justiţiei. CCR a decis că e neconstituţională obligarea celor aflaţi în concubinaj să depună mărturie, în dosarele penale, împotriva partenerilor
Wed, 20 Sep 2017 12:14:00 GMT
Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, miercuri, că este neconstituţională obligarea concubinilor să depună mărturie împotriva partenerilor în dosare penale, CCR argumentând că noţiunea de ”viaţă de familie” nu este restrânsă doar la familiile bazate pe căsătorie.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.