Mediafax - ştiri politică - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri politică

Rudel Obreja: Prin Gala Bute, Elena Udrea trebuia anihilată ca să se ajungă la Băsescu/ Noi ne luptăm cu instanţele, nu cu acuzarea. Nu avem în faţă judecători, ei te execută
Sun, 22 Jul 2018 04:01:03 GMT
Rudel Obreja a declarat, într-un interviu din închisoare, că Elena Udrea trebuia „anihilată” prin dosarul Gala Bute pentru a se ajunge la Traian Băsescu, el adăugând că, atunci când i s-au cerut denunţuri împotriva fostului ministru al Turismului, i s-au cerut informaţii şi despre fostul preşedinte.

Ambasadorul Germaniei, despre reforma în justiţie: Vrem să menţinem România focusată, ca să nu devieze
Sun, 22 Jul 2018 03:59:56 GMT
Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, a declarat, sâmbătă la o dezbatere din cadrul Festivalului de Film şi Istorii Râşnov, referitor la reforma sistemului judiciar, că statele partenere încearcă să menţină România focusată ca să nu devieze de la astfel de priorităţi.

Vasile Blaga: Nu am avut nicio întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis
Sat, 21 Jul 2018 12:23:53 GMT
Fostul lider al PNL, Vasile Blaga, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi că este de câteva zile plecat la Mamaia, în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii, pe surse, că cei doi ar fi avut o întâlnire joi, la Palatul Cotroceni.

Fostului senator Dan Şova i-a fost retras titlul de cetăţean de onoare al oraşului Corabia
Sat, 21 Jul 2018 11:41:38 GMT
Fostul senator şi ministru al Marilor Proiecte în Guvernul Ponta, Dan Şova, a rămas fără titlul de cetăţean de onoare pe care oraşul Corabia, din judeţul Olt, i-l acordase în 2012. Decizia de retragere a titlului, luată de Consiliul Local, a venit ca urmare a condamnării definitive a politicianului.

Culisele PNL. Revenirea lui Blaga adânceşte prăpastia între foştii pedelişti şi vechii liberali - surse
Sat, 21 Jul 2018 11:40:49 GMT
Întâlnirea din Modrogan între Vasile Blaga şi aripa ex-PDL a amplificat tensiunile între foştii pedelişti şi vechii liberali, surse politice spunând pentru MEDIAFAX, că susţinerea lui Ludovic Orban la şefia PNL e temporară, iar unii dintre liberali plănuiesc înlăturarea acestuia printr-un Congres.

Mesaj anti-PSD scris pe un deal din Cluj: Fermierul spune că Poliţia i-a sugerat să îl şteargă | FOTO
Sat, 21 Jul 2018 11:26:00 GMT
Un mesaj cu conţinut obscen la adresa PSD a fost scris de doi protestatari din Cluj-Napoca pe un deal situat la 40 de kilometri de municipiu, cu litere pe o lăţime de 60 de metri, să poată fi citit din avion, proprietarul terenului anunţând că Poliţia i-a sugerat să şteagă mesajul.

Tomac: OUG pentru investiţii culturale de un miliard euro nu specifică de unde provin banii
Sat, 21 Jul 2018 10:17:02 GMT
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a acuzat, sâmbătă, că în ordonanţa de urgenţă adoptată de Guvern, prin care sunt aprobate investiţii de un miliard de euro în domeniul culturii nu se precizează de unde provin banii, când vor fi alocaţi şi către ce obiective culturale vor fi direcţionaţi.

Consilier PMP, atac la adresa Gabrielei Firea după anunţul privind acordarea de eco-vouchere: Şi-a însuşit proiectul meu fără a menţiona sursa de inspiraţie
Sat, 21 Jul 2018 09:25:00 GMT
Consilierul general în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Lucian Iliescu, o acuză pe Gabriela Firea că pune în discuţie un proiect de hotărâre fără a preciza „sursa de inspiraţie” deoarece, aşa cum spune acesta, propunerea de acordare a unor eco-vouchere pentru achiziţia de maşini îi aparţine.

Cîţu,către Teodorovici: Vâlcov ar putea lansa proiectul plafonării preţului gazelor fără să te anunţe
Sat, 21 Jul 2018 06:54:35 GMT
Senatorul PNL, Florin Cîţu, avertizează că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, ar putea demara proiectul care prevede plafonarea preţului gazelor fără să-l anunţe pe ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, deşi actul normativ a fost retras, vineri, de pe site-ul MFP.

Eugen Teodorovici anunţă că va discuta cu premierul despre contrele cu Mişa pe banii pe casa din Sibiu şi că va pune sechestru "dacă asta prevede legea"
Fri, 20 Jul 2018 19:14:00 GMT
Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri seară, că nu a existat niciun fel de intenţie din partea preşedintelui Klaus Iohannis de a returna banii datoraţi statului, precizând că, dacă o impune legea, va pune sechestru pe casa din Sibiu.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.