Mediafax - ştiri politică - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri politică

Financial Times: Lupta privind corupţia din România expune limitele influenţei Uniunii Europene
Thu, 22 Feb 2018 23:55:12 GMT
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, joi, revocarea Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, iar cotidianul Financial Times scrie că "Bucureştiul face parte dintr-un grup tot mai mare de capitale europene care confruntă Comisia Europeană în privinţa statului de drept".

Ministrul Mediului: Planul pentru calitatea aerului în Bucureşti, Iaşi, Braşov, aprobat în mai de consilii
Thu, 22 Feb 2018 19:42:37 GMT
Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, joi, că planul integrat de management privind calitatea aerului pentru Capitală, Iaşi şi Braşov este în dezbatere publică şi va fi aprobat la sfârşitul lunii mai de către consiliile judeţene.

Dacian Cioloş: Să decapitezi o instituţie care se apropie de politicieni în funcţie se numeşte timorare
Thu, 22 Feb 2018 18:46:52 GMT
Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, după ce ministrul Justiţiei a cerut revocarea şefei DNA că atunci când decapitezi o instituţie care se apropie periculos de politicieni, "se numeşte timorarea celor care văd că şeful se clatină pentru că nu vrea să cadă la pace cu cei ameninţaţi".

PSD anunţă că susţine DECIZIA privind revocarea lui Kovesi: argumentele, clare şi solide/ Codrin Ştefănescu: În sfârşit, cineva a „rupt pisica”
Thu, 22 Feb 2018 18:25:00 GMT
Raportul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a cărui concluzie a constat în cererea de revocare a procurorului şef DNA, a fost unul cu argumente clare şi solide, iar social-democraţii susţin decizia lui Toader, a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

PNL: Ministrul Justiţiei a ales să fie de partea infractorilor. Revocarea lui Kovesi nu este oportună/ Orban: Nu este totul pierdut, avem CMS, Preşedinte
Thu, 22 Feb 2018 18:20:00 GMT
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a ales să fie de partea infractorilor, afirmând că niciunul dintre argumentele invocate de ministrul Justiţiei nu este suficient pentru revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

USR cere demisia lui Tudorel Toader după ce ministrul Justiţiei a cerut revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA
Thu, 22 Feb 2018 18:19:00 GMT
Preşedintele USR Dan Barna a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că Uniunea îi cere demisia ministrului de Justiţie, Tudorel Toader, după ce acesta a solicitat revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR: După raportul despre DNA, era imposibil să ajungi la altă concluzie
Thu, 22 Feb 2018 18:10:21 GMT
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că, după analiza prezentată de Tudorel Toader, era aproape imposibilă o altă concluzie decât declanşarea revocării procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

REACŢIA Preşedinţiei după ce ministrul Justiţiei a propus REVOCAREA procurorului şef al DNA Codruţa Kovesi: Este lipsă de claritate/ Iohannis: Îmi menţin opinia că DNA şi conducerea sa fac o treabă foarte bună
Thu, 22 Feb 2018 18:05:00 GMT
Preşedintele României cere răgaz pentru o analiză aprofundată a raportului prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, arătând că acesta diferă faţă de evaluarea preşedinţiei asupra activităţii conducerii DNA.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu după cererea de revocare a lui Kovesi: Măsurile să continue cu revocarea procurorului general, Augustin Lazăr
Thu, 22 Feb 2018 17:53:00 GMT
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, după cererea de revocare a procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, avansată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că speră ca măsurile să continue şi cu cererea de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr.

Cele 20 de capete de acuzare aduse procurorului şef al DNA, Codruţa Kovesi, de ministrul Justiţiei în discursul despre raportul făcut conducerii DNA
Thu, 22 Feb 2018 17:44:00 GMT
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a propus, joi, revocarea procurorului şef al DNA Codruţa Kovesi, după ce a prezentat un raport privind activitatea managerială de la DNA care s-a bazat pe 20 de categorii şi fapte. Printre acuzaţii se află: comportament excesiv de autoritar, discreţionar al procurorului şef al DNA, implicarea în anchetele altor procurori, prioritizarea dosarelor în funcţie de impactul mediatic.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.