Mediafax - ştiri politică - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri politică

Fostul preşedinte Ion Iliescu, chemat la Parchetul General. Procurorii au extins cercetările în dosarul Revoluţiei
Tue, 22 May 2018 06:19:23 GMT
Fostul preşedinte Ion Iliescu a ajuns, marţi dimineaţa, la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei. Procurorii i-au adus la cunoştinţă fostului preşedinte Ion Iliescu noi acuzaţii de infracţiuni contra umanităţii, pentru fapte care ar fi fost comise în perioada 22-27 decembrie, a precizat avocatul acestuia.

Peste 100 de articole discutate de comisia de cod administrativ/ Care sunt principalele schimbări
Mon, 21 May 2018 20:59:09 GMT
Comisia de cod administrativ a luat, luni, în discuţie peste 100 de articole, urmând ca dezbaterile să fie reluate marţi dimineaţa. Printre modificări sunt cele care vizează aparatatul viceprim-ministrului sau modul în care Guvernul exercită strategia de implementare a programului de guvernare.

Iohannis: Obiectivul Guvernului privind sistemele de e-guvernare, mult prea optimist
Mon, 21 May 2018 19:25:07 GMT
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la evenimentul Innovation Labs – Demo Day, că obiectivul Guvernului pentru anul 2020, privind sistemele de e-guvernare, este mult prea optimist pentru un procent de 35% din populaţie, în condiţiile în care acum pragul este de 6%.

Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Îi somez pe guvernanţi să-şi revină
Mon, 21 May 2018 17:11:00 GMT
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că Guvernul trebuie să clarifice ce intenţionează să facă cu Pilonul II de pensii deoarece în joc sunt banii românilor care au contribuit cu bani în acest sens. El a adăugat că "abordarea PSD e la limita unei guvernări diletante foarte toxice".

Iohannis refuză să comenteze plângerea lui Ludovic Orban la adresa premierului Dăncilă
Mon, 21 May 2018 16:47:00 GMT
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că nu va comenta plângerea penală făcută de preşedintele PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă, catalogând unele reacţii drept isterice.

Uber sau Taxify ar putea fi SANCŢIONATE. Aplicaţiile mobile de dispecerizare transporturi în regim de TAXI vor fi supuse autorizării
Mon, 21 May 2018 16:29:00 GMT
Ministerul Dezvoltării a lansat în dezbatere publică un proiect normativ care prevede autorizarea aplicaţiilor mobile pentru organizarea de transporturi, urmând a fi interzise transporturile tip taxi efectuate înafara zonelor de autorizare, efect ce ar putea fi resimţit de reţele ca Uber sau Taxify.

Premierul Dăncilă: Pilonul II de pensii nu se va desfiinţa. Nu exclud faptul că vom încerca să găsim soluţii pentru Pilonul I/ Pot să duc guvernarea până în anul 2020
Mon, 21 May 2018 15:36:00 GMT
Premierul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită la Bacău, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că Pilonul II de pensii nu va fi desfiinţat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Orban: Dragnea minte când spune că nu se va atinge de Pilonul II de pensii. Începem pregătirea strategiei pentru adoptarea moţiunii de cenzură
Mon, 21 May 2018 14:21:30 GMT
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, minte când spune că nu se va atinge de Pilonul II de pensii, precizând că partidul pe care îl conduce va pregăti o moţiune de cenzură.

Iohannis: România este spaţiul unei importante diversităţi culturale
Mon, 21 May 2018 13:29:38 GMT
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, cu prilejul Zilei mondiale a diversităţii culturale, pentru dialog şi dezvoltare, că România este un spaţiu important al diversităţii culturale, prin specificul local sau regional şi expresiile artistice.

Orban, despre plângerea împotriva lui Dăncilă: M-am consultat doar cu oameni apropiaţi de mine, nefiind necesară consultarea cu PNL
Mon, 21 May 2018 13:26:06 GMT
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, referitor la plângerea penală depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă, că s-a consultat doar cu apropiaţii lui, nefiind necesară consultarea cu partidul pe care îl conduce, sesizarea fiind depusă în calitate de simplu cetăţean.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.