Mediafax - ştiri politică - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri politică

Orban: Într-un fel Dragnea a invitat cetăţenii să-i fie alături. Au venit şi cei care nu îl susţin
Tue, 21 Nov 2017 20:37:24 GMT
Ludovic Orban, a declarat, marţi seară, că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, afirmând că manifestaţii de la DNA sunt o contrareacţie la faptul că şeful PSD a mers de fiecare dată în faţa instanţei însoţit de susţinători sau bodyguarzi.

Şerban Nicolae propune prelungirea perioadei de pregătire de magistraţilor de la 2 la 4 ani/ Angajaţii poliţiei judiciare nu pot fi colaboratori sau angajaţi ai serviciilor
Tue, 21 Nov 2017 19:55:00 GMT
Senatorul PSD Şerban Nicolae a depus o serie de amendamente la Legile justiţie, unul dintre ele vizând prelungirea perioadei de pregătire postuniversitară a viitorilor magistraţi de la 2 ani la 4 ani, concomitent cu efectuarea unor stagii de practică la mai multe instituţii.

Manda: Drăghici a vorbit Comisiei SRI despre încercarea de destructurare a PSD Argeş
Tue, 21 Nov 2017 17:36:28 GMT
Deputatul PSD Mircea Drăghici a vorbit Comisiei de control al SRI despre încercarea de destructurare a PSD Argeş, a precizat, marţi, preşedintele acestui for, Claudiu Manda, el menţionând că acesta a dezvoltat elemente din dosarul său şi al fostului preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu.

Şeful Comisiei senatoriale de apărare îl contrazice pe Dragnea: Comisia nu a primit vreo invitaţie de la SPP pentru vizitarea unui poligon
Tue, 21 Nov 2017 17:35:06 GMT
Preşedintele Comisiei senatoriale de apărare, Iulian Dumitrescu (PNL), a afirmat, marţi, că nu a fost primită la comisie o invitaţie din partea SPP pentru o vizită la un poligon în ziua în care trebuia dezbătută achiziţia rachetelor Patriot, aşa cum a susţinut preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Românul arestat în Israel: Ambasada României la Tel Aviv, demersuri pentru a obţine informaţii suplimentare
Tue, 21 Nov 2017 16:26:28 GMT
Ambasada României la Tel Aviv a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale din regiunea Negev, în Israel, pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la românul arestat preventiv, după ce ar fi pătruns în mod neautorizat într-o bază militară, potrivit Biroului de presă al MAE.

Ce SECHESTRU au pus procurorii DNA pe averea lui Liviu Dragnea pentru a recupera prejudiciul din dosarul Tel Drum. Suma este ENORMĂ
Tue, 21 Nov 2017 15:25:00 GMT
.

Bădălău, despre absenţa deputaţilor PSD înainte de intervenţia lui Rex Tillerson: Lipsa de cvorum din Comisia de apărare, în cazul Patriot, cauzată de o „confuzie”
Tue, 21 Nov 2017 15:20:00 GMT
Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a precizat, marţi, că în opinia sa lipsa de cvorum din Comisia de Apărare a Senatului, la discuţiile iniţiale privind proiectul de lege referitor la achiziţia rachetelor Patriot, a fost cauzată de o „confuzie”.

Legea care limitează dobânda penalizatoare, raport favorabil în Comisiile economică şi de buget
Tue, 21 Nov 2017 14:46:54 GMT
Comisia economică şi Comisia de buget ale Senatului au dat, marţi, un raport favorabil propunerii legislative pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.13/2011, care prevede limitarea dobânzii penalizatoare pentru obligaţiile băneşti.

Bădălău, despre „statul paralel şi ilegitim”: E pleonasm; nu poate fi paralel şi legitim
Tue, 21 Nov 2017 14:33:29 GMT
Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a criticat, marţi, titlul rezoluţiei adoptate în unanimitate de CExN al PSD, săptămâna trecută, la Herculane, privind „statul paralel şi ilegitim”, susţinând că această construcţie lingvistică este una pleonastică.

Mitinguri ale PSD, admise de Liviu Dragnea, în judeţe. Preşedintele executiv îl contrazice: Nu cred că ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat. Motivul: participanţii
Tue, 21 Nov 2017 14:17:00 GMT
Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a afirmat, marţi, că nu consideră că mitingurile partidului ar trebui organizate în viitorul apropiat întrucât la acestea ar trebui să participe şi parlamentarii PSD, ocupaţi acum cu discuţiile din Parlament pe Codul administrativ şi legile justiţiei.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.