Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

Aproape 9 milioane de persoane lucrează în domeniul cultural în Uniunea Europeană
Mon, 18 Feb 2019 08:48:00 GMT
Un procent de 1,6% dintre angajații români lucrau în sectorul culturii sau aveau o profesie legată de acest domeniu în 2017, comparativ cu o medie de 3,8% la nivelul Uniunii Europene, arată datele publicate luni de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Programul Prima Casă va fi modificat. Va fi mai social
Mon, 18 Feb 2019 08:05:00 GMT
Programul Prima Casă are prevăzut un plafon de două miliarde de lei pentru acest an și va continua, însă până la finele lunii februarie vom avea o formă modificată pentru a-l face mai social, a declarat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Tendințele 2019 în retenția angajaților
Mon, 18 Feb 2019 07:38:35 GMT
De ce retenția angajaților a ajuns să fie poate la fel de importantă sau mai importantă ca recrutarea? Pentru că retenția angajaților valoroși este vitală pentru „sănătatea” și profitabilitatea companiei.

Filmul „Alita: Battle Angel”, de Robert Rodriguez, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american
Mon, 18 Feb 2019 07:24:00 GMT
Filmul SF „Alita: Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 27 de milioane de dolari.

Allianz-Țiriac și Omniasig asigură centrul comercial Dragonul Roșu. Contract semnat la o valoare ridicată
Mon, 18 Feb 2019 05:45:00 GMT
Allianz-Țiriac și Omniasig vor asigura, pentru următoarele 12 luni, centrul comercial Dragonul Roșu printr-o poliță de bunuri și clădiri pentru suma totală de 61,4 milioane de euro. Contractele de asigurare au fost intermediate de Ritter Broker de Asigurare, parte a grupului Niro Investment Group.

Blackstone și Hellman & Friedman oferă 5 miliarde euro pentru proprietarul AutoScout24, printre cele mai mari site-uri de anunțuri auto din Europa. Ar fi cea mai scumpă achiziție a unei companii germane listate la bursă de către fonduri de private equity
Mon, 18 Feb 2019 05:23:00 GMT
Compania germană Scout24, operatorul platformelor de anunțuri ImmobilienScout24 și AutoScout24, unul dintre cele mai mari site-uri de anunțuri auto din Europa, a primit o ofertă de preluare din partea fondurilor americane de private equity Hellman & Friedman și Blackstone, care evaluează compania la aproape 5 miliarde de euro.

O nouă companie aeriană vine să concureze Tarom spre Budapesta, după retragerea discretă a Wizz Air
Mon, 18 Feb 2019 05:09:00 GMT
Compania poloneză LOT va introduce curse pe ruta București-Budapesta, în condițiile în care astfel de curse sunt operate astăzi doar de Tarom, iar Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și unul dintre cei mai mari transportatori aerieni din România, a renunțat discret la a mai opera pe această rută în toamna anului trecut, cum a anunțat atunci Profit.ro.

EXCLUSIV Producător român de telefoane mobile vine la Bursă și pune la bătaie până la un sfert din companie
Mon, 18 Feb 2019 04:17:00 GMT
iHunt Technology Import Export Ploiești, producător sub brand propriu de telefoane mobile, cu operațiuni și de import, se va lista la cota Aero a Bursei de Valori București în cel mult trei luni, bani atrași în urma operațiunii urmând să susțină dezvoltarea gamei de produse electronice sub brandul iHunt.

Pe Profit Insider: Americanii de la Plexus, operațiune în România
Mon, 18 Feb 2019 04:14:42 GMT
Americanii de la Plexus, operațiune în România. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepreședinte al BERD. În premieră un oficial român deține unele dintre cele mai înalte funcții în conducerea BERD, BEI și Ecofin
Sun, 17 Feb 2019 16:04:31 GMT
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost desemnat vicepreședinte al Consiliului Guvernatorilor BERD de către boardul directorilor executivi. La sfârșitul săptămânii trecute a fost desemnată structura de conducere a Consiliului Guvernatorilor BERD, formată dintr-un președinte și 2 vicepreședinți. România, prin ministrul Teodorovici, asigură în prezent atât președinția Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene de Investiții, cât și pe cea a Consiliului pentru Afaceri Europene și Financiare (ECOFIN), în contextul Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene. Este o premieră de la aderarea României la UE, când un oficial român deține în același timp cele mai înalte funcții în cadrul celor trei instituții europene.Copyright 2019 Pandora Impex SRL.