Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

Perioada de suspendare a curselor aeriene spre și dinspre Spania și Italia a fost prelungită
Mon, 30 Mar 2020 20:19:09 GMT
Perioada de suspendare a curselor aeriene spre și dinspre Spania și Italia a fost prelungită cu două săptămâni, a anunțat Guvernul.

Michelin România oprește producția
Mon, 30 Mar 2020 18:27:00 GMT
Producătorul de anvelope Michelin România oprește producția la cele două fabrici, de anvelope și cord, pe care le are în Zalău, în contextul pandemiei de coronavirus.

Schimbări în sănătate ca urmare a pandemiei: Prezentarea cardului de sănătate nu va fi obligatorie pentru servicii medicale și medicamente. Medicii de familie pot elibera rețete diferit
Mon, 30 Mar 2020 18:00:00 GMT
Prezentarea cardului național de sănătate sau adeverinței de asigurat va fi exceptată, pe perioada stării de urgență instituite ca urmare a pandemiei de coronavirus, pentru acordarea serviciilor medicale, îngrijirilor la domiciliu, medicamentelor, materialelor sanitare și dispozitivelor medicale, tehnologiilor și dispozitivelor asistive. De asemenea, mediicii de familie vor putea elibera prescripție medicală, fără a mai fi necesară o nouă reevaluare a medicului specialist, pentru pacienții cu boli cronice cu schemă stabilă de tratament. Tot pentru medicii de familie, pe perioada stării de urgență, în asistența medicală primară, se instituie consultația la distanță pentru afecțiuni respiratorii acute, subacute sau alte manifestări clinice sugestive pentru infecția cu coronavirus.

Explicația ministrului Economiei pentru înghețarea prețului la gaze: scumpiri "nejustificate" aprobate de ANRE
Mon, 30 Mar 2020 15:34:00 GMT
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat că, în privința gazelor naturale, ultima Ordonanță militară aprobată de MAI prevede înghețarea prețului acestuia din cauza faptului că Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), singura care, în condiții normale, are atribuții de control al prețurilor în domeniu, a majorat recent în mod "nejustificat" prețul reglementat practicat de unii operatori în relația cu consumatorii casnici.

Pe Profit Insider: Ciurtin semnează
Mon, 30 Mar 2020 15:09:00 GMT
Ciurtin semnează. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Modificări la ordonanța pentru credite: Dobânda nu se va capitaliza la credite ipotecare, termen de 45 zile pentru cerere, posibilitatea celor cu restanțe să ceară facilitatea dacă achită ratele restante acum
Mon, 30 Mar 2020 14:55:00 GMT
Dobânda nu se va capitaliza în cazul creditelor ipotecare, termenul în care va putea fi solicitată amânarea ratelor la credite de către populație și firme va fi de 45 de zile de la intrarea în vigoare a ordonanței, iar persoanele care au acum restanțe la credite dar ar dori să poată solicita amânare vor avea posibilitatea să aducă la zi creditele pentru a putea accesa facilitatea, au anunțat astăzi premierul, Ludovic Orban, și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, în deschiderea unei ședințe de Guvern în care a fost reluată în discuție, pentru modificări, ordonanța aprobată joi pentru a da posibilitatea populației și firmelor să ceară amânarea ratelor pentru o perioadă de până la nouă luni.

ULTIMA ORĂ Băncile se opun amânării generalizate a plății ratelor pe 9 luni și cer ca soluțiile să fie individuale
Mon, 30 Mar 2020 14:40:00 GMT
Băncile din România cer “echilibru și rațiune economică” în deciziile autorităților publice și recomandă evitarea unor soluții generalizate precum amânarea plății ratelor cu 9 luni, care ar putea duce la probleme de lichiditate. Comentariile bancherilor vin în contextul în care Guvernul discută din nou ordonanța de urgență pentru amânarea ratelor după ce a fost criticat, inclusiv pentru că debitorii ar urma să plătească dobânzi la dobânzile amânate.

Majoros, Telekom: Nu dăm afară salariați și nu trimitem în șomaj. Am putea avea probleme dacă clienții încep să nu plătească pentru că nu au unde
Mon, 30 Mar 2020 14:33:00 GMT
Grupul Telekom România își menține estimările de business pentru acest an, dar analizează cu atenție cheltuielile și prioritățile din punct de vedere al investițiilor în condițiile crizei generate de coronavirus, a declarat directorul general al grupului, Miroslav Majoros, într-o conferință online cu jurnaliști din zona telecom.

După Carrefour, și Mega Image anunță că îngheață prețurile
Mon, 30 Mar 2020 14:18:00 GMT
Retailerul Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize, anunță că, până la finalul lunii aprilie, nu va mai opera niciun fel de cresteri de preturi la raft, pentru toate produsele.

Numărul de firme înregistrate la nivel național s-a prăbușit în contextul pandemiei Covid-19
Mon, 30 Mar 2020 14:00:00 GMT
Numărul firmelor înființate la nivel național a scăzut cu 69% în primele două săptămâni de la începutul starii de urgență decretată în România(16-30 martie) față de cele două săptămâni anterioare și, de asemenea, în raport cu perioada similară din anul 2019, potrivit unei analize Termene.ro, platforma care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale companiilor.Copyright 2020 Pandora Impex SRL.