Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

Trump își dizolvă fundația de binefacere, suspectată de fraude
Tue, 21 Nov 2017 19:22:00 GMT
Președintele american Donald Trump își va dizolva fundația de caritate, acuzată că a încălcat reguli care interzic organizațiilor nonprofit să le plătească sume de bani conducătorilor lor, întreprinderilor acestora sau familiilor lor, dezvăluie presa americană, scrie AFP.

Ministrul britanic pentru Brexit: Marea Britanie este pregătită și pentru situația în care nu va exista un acord cu UE
Tue, 21 Nov 2017 17:00:00 GMT
Ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, a declarat că, deși negocierile cu Uniunea Europeană vor fi finalizate, cel mai probabil, cu un acord între cele două părți, Marea Britanie este pregătită și pentru situația în care nu va exista o înțelegere cu blocul comunitar.

DNA a pus sechestru pe toate bunurile și conturile lui Dragnea, până la concurența sumei de peste 127,5 milioane lei
Tue, 21 Nov 2017 16:45:00 GMT
DNA a anunțat, marți seară, că liderului PSD, Liviu Dragnea, i-a fost pus sechestru asigurător și poprire pe toate bunurile, până la concurența sumei de peste 127,5 milioane de lei, în dosarul Tel Drum. De asemenea, procurorii i-au pus sechestru pe conturile bancare, dar și pe acțiuni și părți sociale deținute în firme.

Pe Profit Insider: Producătorul apei minerale Dorna lansează un pachet de acțiuni noi
Tue, 21 Nov 2017 16:30:00 GMT
Producătorul apei minerale Dorna lansează un pachet de acțiuni noi. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Parlamentul a adoptat legea care elimină din comisioanele la bănci pentru anumiți clienți. Cine nu va mai plăti comision
Tue, 21 Nov 2017 16:00:00 GMT
Parlamentul a adoptat proiectul de lege privind comparabilitatea comisioanelor și a conturilor de plăți, într-o formă în care anumiți români nu vor mai plăti comisioane pentru cele mai multe operațiuni și servicii bancare legate de conturi. De asemenea, și restul consumatorilor beneficiază de “comisioane rezonabile” sau gratuități atunci când își deschid un cont de bază.

Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri de la 4,99 euro
Tue, 21 Nov 2017 15:36:00 GMT
Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat, cu ocazia "Black Friday", a doua ofertă de bilete la prețuri promoționale,de această dată cu prețuri pornind de la 4,99 euro, după ce în prima ofertă a redus tarifele cu 15%.

Senatorii dau verde unui proiect de lege care limitează dobânda percepută de comercianți și IFN-uri la 50% pe an peste dobânda legală
Tue, 21 Nov 2017 14:51:00 GMT
Senatorii din comisiile de buget și economie au întocmit, marți, un raport cu recomandarea de a fi votat în plenul Senatului pentru un proiect de lege care limitează dobânda convențională, atât cea remuneratorie, cât și cea penalizatoare, la maximum 50% pe an peste dobânda legală. Dobânzile penalizatoare vor putea produce alte dobânzi doar la un an de la scadență

Un sat din Elveția oferă 70.000 de franci familiilor care vor să se mute acolo
Tue, 21 Nov 2017 13:43:00 GMT
Locuitorii din Albinen, un mic sat din cantonul elvețian Valais, se vor pronunța prin vot în data de 30 noiembrie asupra unei propuneri privind acordarea unei prime familiilor care sunt dispuse să vină și să locuiască acolo timp de cel puțin un deceniu, informează publicația The Independent care citează presa elvețiană.

Pe Profit Insider: Companie farmaceutică, acuzată că a suprataxat sistemul public de sănătate britanic
Tue, 21 Nov 2017 13:15:59 GMT
Companie farmaceutică, acuzată că a suprataxat sistemul public de sănătate britanic. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Bancherii așteaptă contracția creditării din cauza creșterii dobânzilor, dar nu văd niciun dezastru pe piața valutară la depreciere de doar 1%
Tue, 21 Nov 2017 13:02:47 GMT
Volatilitatea cursului de schimb din acesată perioadă este, de fapt, doar zgomot, spune Sergiu Manea, președintele executiv al BCR, cea mai mare bancă din țară. În opinia sa, împărtășită și de președintele Asociației Române a Băncilor, Sergiu Oprescu, un impact în sensul contractării creditării poate avea creșterea ratei dobânzii, evoluție care nici ea nu este, în sine, surprinzătoare.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.