Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

CNAIR a atribuit Teo Trans Consulting contracte de 370 milioane de lei pentru lucrări de întreținere a drumurilor
Sun, 18 Nov 2018 09:30:00 GMT
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de construcții Teo Trans Consulting contracte de 369,94 milioane de lei (79,3 milioane de euro), fără TVA, pentru lucrări de întreținere curentă, pe timp de vară, a drumurilor, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Incendiu la hala unei fabrici de mezeluri din Buftea
Sun, 18 Nov 2018 07:08:00 GMT
Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineață la hala unei fabrici de mezeluri din Buftea, existând risc de explozie.

Guvernul a aprobat exproprierile suplimentare pentru tronsonul de autostradă București-Ploiești. O firmă controlată de Gabriela Firea și fiul ei cel mare încasează despăgubiri de peste 200.000 lei
Sun, 18 Nov 2018 07:00:00 GMT
O firmă cu profil imobiliar deținută de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, de fiul ei cel mare, Tudor Ștefan Firea (23 de ani), și de 2 consiliere ale primarului va încasa despăgubiri de peste 200.000 de lei de la CNAIR drept despăgubire pentru exproprierea unei suprafețe de teren arabil intravilan de 550 mp situate în Voluntari, necesară pentru lucrările de construire a tronsonului București-Ploiești din cadrul autostrăzii București-Brașov.

Pe Profit Insider: Subvenționarea bogaților
Sun, 18 Nov 2018 05:43:57 GMT
Subvenționarea bogaților. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, vrea să facă campanie pentru Viktor Orban în alegerile europene
Sat, 17 Nov 2018 17:00:00 GMT
Steve Bannon, fostul consilier strategic al lui Donald Trump și teoretician al dreptei naționaliste americane, intenționează să lucreze pentru premierul ungar Viktor Orban în vederea alegerilor europene din mai, relatează Reuters, citat de News.ro.

Atacuri și amenințări furibunde între SUA și China la summitul APEC pe tema războiului comercial. Americanii amenință cu dublarea taxelor deja impuse importurilor din China
Sat, 17 Nov 2018 16:08:00 GMT
China și Statele Unite și-au expus sâmbătă amploarea divergențelor pe care le au înaintea summitului APEC, la Port Moresby, atacându-se furibund pe tema protecționismului și comerțului, pe fondul luptei pentru influență în regiunea Pacificului, relatează AFP, citat de News.ro.

Italia introduce legea „anti-Netflix” pentru a-și proteja industria cinematografică
Sat, 17 Nov 2018 15:43:00 GMT
O lege care prevede ca între proiecțiile din cinematografe și lansarea filmelor pe platforme de streaming de genul Netflix să existe un anumit interval de timp va fi introdusă în Italia pentru a proteja industria cinematografică, scrie AFP.

Theresa May respinge contrapropuneri ale rivalilor săi cu privire la Brexit
Sat, 17 Nov 2018 14:50:00 GMT
Premierul britanic Theresa May a respins sâmbătă contrapropuneri la proiectul său de acord negociat cu Uniunea Europeană (UE) cu privire la Brexit, afirmând că acestea nu conduc la dispariția problemelor, relatează AFP.

Decizie la un pas de adoptare: Denumirea ”vin românesc” se va aplica doar pentru vinul obținut integral din struguri din România, iar eticheta va afișa tricolorul
Sat, 17 Nov 2018 13:00:00 GMT
Senatorii au aprobat, joi, sărbătorirea în România a Zilei naționale a gastronomiei și a vinului românesc, care va fi sărbătorită în ultima duminică a lunii octombrie. Inițial, în proiectul pregătit, data era de 11 septembrie, când este sărbătorit Sfântul Cuvios Eufrosin Bucătarul, dar și data la care sunt amintite efectele atentatelor teroriste din 2001, din SUA.

Șapte afișe rare cu Mickey Mouse, scoase la licitație de Sotheby’s cu ocazia a 90 de ani de la debutul personajului
Sat, 17 Nov 2018 12:51:00 GMT
Șapte afișe rare cu Mickey Mouse vor fi scoase la licitație cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la debutul personajului animat și este așteptat ca ele să fie vândute pentru câteva zeci de mii de dolari.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.