Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

Fed păstrează neschimbată dobânda cheie și anunță că începe să își reducă portofoliul de obligațiuni
Wed, 20 Sep 2017 19:03:00 GMT
Rezerva Federală (Fed) a SUA a menținut, miercuri, dobânda de referință la 1-1,25%, confirmând așteptările analiștilor, însă a semnalat că o majorare ar putea fi operată până la finele anului. Totodată, banca centrală americană a anunțat că își va reduce gradual bilanțul, tăind până la 10 miliarde de dolari pe lună din banii reinvestiți din titlurile ajunse la maturitate.

Implementarea sistemului de alertă pe mobil pentru populație ar putea dura și un an, operatorii de telefonie nu au echipamente și nici platformă cu STS
Wed, 20 Sep 2017 15:30:00 GMT
Operatorii de telefonie mobilă din România sunt dispuși să colaboreze cu statul pentru a introduce sistemul de alertare a populației în caz de urgență, dar implementarea sistemului ar putea dura până la 1 an și depinde de soluția tehnică aleasă de autorități. Operatorii de telefonie nu dețin deocamdată echipamentele tehnice pentru un astfel de sistem și nici pentru o platformă comună cu STS.

EXCLUSIV Pe Profit Insider: Tranzacție de 10 milioane dolari pe piața românească
Wed, 20 Sep 2017 14:58:12 GMT
Tranzacție de 10 milioane dolari pe piața românească. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Încep și ofertele de furtună: Veranda Mall cheamă șoferii din cartierul Obor în parcarea subterană
Wed, 20 Sep 2017 14:00:00 GMT
Veranda Mall anunță că, începând cu ora 16:00, pune la dispoziția locuitorilor din cartierul bucureștean Obor și din proximitate 1.000 de locuri în parcarea subterană, "în limita disponibilității", ca urmare a avertizărilor meteo pentru această seară.

Guvernul va scuti discreționar companiile de stat de obligația unui management corporativ
Wed, 20 Sep 2017 13:28:41 GMT
Majoritatea PSD a propus amendarea OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanța coporativă a întreprinderilor publice, astfel încât Guvernul să aibă posibilitatea, ca printr-o hotărâre, în mod discreționar, să hotărască pentru ce companie va fi organizată recrutare prin concurs, conform legii în vigoare, și pentru care va fi numită conducerea.

Gheorghe Ștefan va fi eliberat condiționat, după ce Tribunalul Prahova a respins contestația DNA
Wed, 20 Sep 2017 12:16:31 GMT
Fostul primar al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, va fi eliberat condiționat, după ce magistrații Tribunalului Prahova au respins contestația formulată de către procurorii DNA la sentița anterioară de eliberare pronunțată de Judecătoria Ploiești.

CONFIRMARE Conducerea BCR Asigurări de Viață, al doilea jucător pe piață, înlocuită de un austriac
Wed, 20 Sep 2017 11:03:00 GMT
Directorul general al BCR Asigurări de Viață, Sorin Mititelu, va fi înlocuit de Erwin Hammerbacher, membru în Consiliul de Supraveghere al companiei, a confirmat astăzi Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) informația anunțată anterior de Profit.ro, avizând schimbarea.

Schimbare la vârful Pirelli Tyres România
Wed, 20 Sep 2017 11:00:00 GMT
Grupul Pirelli l-a numit pe Wolfgang Meier la conducerea filialei din România, înlocuindu-l pe Giuliano Menassi, care își continuă parcursul profesional în cadrul Grupului Pirelli în funcția de R&D Senior Vice President.

Petrolul se apreciază, stimulat de posibilitatea prelungiri acordului OPEC și de stocurile sub așteptări din SUA
Wed, 20 Sep 2017 10:15:00 GMT
Prețul petrolului s-a apreciat miercuri dimineața în urma declarațiilor ministrului irakian al petrolului, Jabar al-Luaibi, care confirmă intențiile cartelului statelor exportatoare de petrol (OPEC) și a altor state non-membre de a prelungi acordul de plafonare a producției, care expiră în luna martie 2018, și chiar de a majora cotele de reducere a producției.

EXCLUSIV Raluca Țintoiu, CEO-ul care a primit cea mai dură amendă din istoria ASF, a dat în judecată instituția de supraveghere
Wed, 20 Sep 2017 10:00:00 GMT
Raluca Țintoiu, fost CEO al NN Pensii România, în prezent ocupanta unei poziții în cadrul companiei mamă, NN Group, a contestat în instanță decizia Autorității de Supraveghere Financiară de a o amenda cu 100.000 de lei și retragerea autorizării pentru poziția de director al administratorului de fond de pensii, potrivit surselor Profit.ro. Anterior, o contestație depusă de Țintoiu la ASF fusese respinsă.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.