Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

Polițiștii rutieri spun că ar putea depune plângere penală împotriva deputatului PNL Florin Roman, care i-a acuzat că se opun presemnalizării radarelor pentru că "dispare șpaga" și "nu mai stau la pândă"
Sun, 22 Jul 2018 06:31:53 GMT
Grupul Polițiștilor Rutieri din România spune că analizează oportunitatea formulării unei plângeri penale împotriva deputatului PNL Florin Roman și cere Poliției Române o poziție publică față de afirmațiile acestuia. Deputatul liberal a spus că nu poate înțelege de ce se opun polițiștii modificărilor la Codul Rutier care vizează presemnalizarea radarelor, el întrebându-se dacă motivul nu este că "dispare șpaga" și că "nu mai pot sta la pândă". "În loc să preveniți, voi pândiți și oamenii mor în accidente? Nu va mai satură nimeni de ciubuc?", li s-a adresat Roman polițiștilor de la Rutieră.

Ploi în toată țara duminică. Avertizare cod galben de furtuni pentru cinci județe
Sun, 22 Jul 2018 06:25:19 GMT
Ploile vor fi prezente duminică în toată țara, iar vântul va avea unele intensificări, în special la munte, unde este posibil să apară și grindina. Temperaturile se vor menține, însă, ridicate și vor atinge chiar și 34 de grade Celsius în sudul țării. Vremea instabilă se va menține și la începutul săptămânii viitoare, când nu vor lipsi ploile, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât în weekendul acesta. Cinci județe se află sub avertizare cod galben de averse și descărcări electrice, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Investiție de aproape 20 de milioane de lei pentru reabilitarea blocului operator al Spitalului Cantacuzino din Capitală
Sun, 22 Jul 2018 06:20:03 GMT
Blocul operator al Spitalului Cantacuzino ar urma să fie reabilitat cu o investiție de 19,7 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de săptămâna viitoare. Banii vor fi folosiți pentru finisarea tavanelor, pereților și pardoselii, pentru înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare, de ventilație și înlocuirea dotărilor vechi.

Ce au făcut ministerele cu primii bani din valorificarea bunurilor confiscate de la infractori. Cei mai mari beneficiari, Sănătatea și Educația – nimic
Sun, 22 Jul 2018 06:00:00 GMT
Ministerelor Educației, Sănătății, Internelor și Justiției, precum și Ministerului Public, le-au fost repartizate în total, în 2016, peste 17,5 milioane lei din valorificarea bunurilor și sumelor de bani confiscate de stat în procese penale cu sentințe de condamnare rămase definitive. Banii au fost repartizați în 2016 și au fost incluși în bugetele pe 2017.

Pe Profit Insider: Taxa dublă pentru firmele care nu angajează persoane cu handicap
Sun, 22 Jul 2018 05:33:29 GMT
Taxa dublă pentru firmele care nu angajează persoane cu handicap. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Ambasadorul Cord Meier-Klodt: Rusia depinde mai mult de exportul de petrol și gaze naturale către Germania decât depinde importul Germaniei de Rusia
Sat, 21 Jul 2018 19:30:18 GMT
Ambasadorul Cord Meier-Klodt în România a declarat că acordul Germaniei cu Rusia privind rețelele de gaze și petrol reprezintă o discuție între companii, guvernul nefiind implicat, și că Rusia depinde mai mult de acest export decât o face Germania.

Ambasadorul SUA: Parlamentul a adoptat Legea offshore încălcând toate principiile transparenței și negocierii
Sat, 21 Jul 2018 19:23:19 GMT
Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că a îndemnat în mai multe rânduri Guvernul român să fie predictibil în ceea ce privește economia și să fie transparent privind modificările care pot afecta investitorii și a criticat modul în care Parlamentul a adoptat Legea offshore, care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră, el spunând că au fost încălcate toate principiile transparenței și negocierii și că "este îndoielnic". "Această lege a fost prezentată prima dată spre vot luni la ora 15.00 și adoptată la 22.00", a afirmat diplomatul american.

ONU cere israelienilor și palestinienilor să evite un "nou conflict devastator"
Sat, 21 Jul 2018 17:02:37 GMT
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a cerut israelienilor și palestinienilor să evite "un nou conflict devastator", după escaladrea violențelor soldate cu moartea a patru palestinieni și a unui soldat israelian.

Ambasadorii Franței și Germaniei: România trebuie să lase luptele interne. Ați face bine să nu ratați ocazia oferită de preluarea președinției Consiliului UE. Michele Ramis: Mi-ar plăcea ca România să se întoarcă la România
Sat, 21 Jul 2018 16:58:34 GMT
Michele Ramis și Cord Meier-Klodt, ambasadorii Franței, respectiv Germaniei la București, sfătuiesc România să renunțe la luptele interne și să profite de oportunitățile care îi vor fi oferite odată cu preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, care va da o nouă perspectivă țării.

Avertizări cod galben și cod portocaliu de ploi, intensificări ale vântului și grindină pentru București și pentru mai multe județe
Sat, 21 Jul 2018 16:03:26 GMT
Meteorologii au emis sâmbătă seară avertizări cod galben și cod portocaliu de ploi însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului valabile pentru București și pentru mai multe județe. În unele zone este posibil să apară și grindina.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.