Profit.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Profit.ro

Ministrul Mediului anunță ajutor de stat pentru industria de reciclare, o premieră în România
Thu, 22 Feb 2018 19:19:00 GMT
Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a afirmat că reciclarea în România se face într-un procent extrem de mic, 7%, și trebuie "dezvoltat", prin urmare va aloca din Fondul de Mediu o schemă de ajutor de stat pentru industria de reciclare, o premieră în România.

Pe Profit Insider: Încercare de blocaj al Transgaz
Thu, 22 Feb 2018 19:00:00 GMT
Încercare de blocaj al Transgaz. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

ULTIMA ORĂ Ministrul Justiției cere revocarea lui Kovesi de la DNA. Motive invocate: comportament discreționar, sfidarea Parlamentului, blocarea Guvernului, falsificarea transcrierii unor discuții telefonice. Protestatari la minister. Reacția lui Iohannis
Thu, 22 Feb 2018 17:18:00 GMT
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, cere revocarea Laurei Codruța Kovesi din postul de procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, decizia finală urmând aparținând președintelui Klaus Iohannis. În fața ministerului s-au adunat deja câteva zeci de protestatari.

Organizarea de petreceri și tulburarea liniștii locatarilor dintr-un bloc - sancționate cu amenzi mai mari sau cu muncă în folosul comunității. Crește și amenda pentru refuzul legitimării în fața polițistului
Thu, 22 Feb 2018 14:16:00 GMT
Organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locatarilor dintr-un bloc sau săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor vor fi sancționate cu amenzi mai mari, în mod special dacă se repetă în decurs de 24 de ore, sau chiar cu muncă în folosul comunității. Amenda pentru refuzul legitimării în fața polițistului va fi totodată majorată consistent.

DOCUMENT Guvernul a rectificat situația indemnizațiilor pentru mame: Contribuția la pensie este plafonată la vechiul nivel, stagiul minim de asigurare rămâne 1 lună
Thu, 22 Feb 2018 13:51:00 GMT
Guvernul a adoptat astăzi ordonanța de urgență prin care rectifică situația plății contribuțiilor sociale în cazuri de concediu medical, după ce la finalul anului trecut a schimbat modalitatea de calcul a acestor contribuții, generând situații în care viitoarele mame au venituri mai mici. Conform proiectului actualizat, și prezentat acum de Profit.ro, Executivul introduce un nou mod de calcul astfel încât să plafoneze nivelul contribuțiilor sociale, iar veniturile persoanelor în concediu medical sau maternal să nu scadă de la 1 ianuarie 2018. Totodată, pentru prima jumătate a acestui an, stagiul minim de asigurare pentru a beneficia de concediu medical va fi de 1 lună, și nu de 6 luni, în ultimul an calendaristic anterior lunii pentru care este acordat concediul.

Pe Profit Insider: Orange România taie la jumătate capitalul unui retailer
Thu, 22 Feb 2018 13:20:43 GMT
Orange România taie la jumătate capitalul unui retailer. Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.

Ryanair închide baza din Timișoara și renunță la cursele spre Belgia, Germania și Marea Britanie, acuzând rezultate slabe. În februarie, Blue Air a renunțat la unele curse din Timișoara acuzând "fricțiuni"
Thu, 22 Feb 2018 13:08:00 GMT
Compania aeriană irlandeză Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa și al patrulea operator aerian care acționează în România din punct de vedere al cotei de piață, închide baza din Timișoara și va păstra doar două rute de la această destinație, spre București și Milano, argumentând decizia prin slaba performanța comercială, într-o perioadă în care cererea de aeronave Ryanair este tot mai mare pe alte aeroporturi din Europa.

Pentru a opri aglomerația la ghișee, Guvernul introduce noi termene de valabilitate a pașapoartelor și limitează situațiile în care poate fi cerut un pașaport simplu temporar
Thu, 22 Feb 2018 12:49:00 GMT
Termenul de valabilitate a pașapoartelor pentru persoanele cu vârsta de peste 25 de ani va fi dublat, de la 5 ani la 10 ani, cu argumentul că fizionomia acestora se schimbă foarte puțin, dar și pentru a evita aglomerația de la ghișee.

Proiect: Angajatorilor să le fie decontate cheltuielile salariale pentru zilele de sărbătoare legală
Thu, 22 Feb 2018 11:45:00 GMT
Firmelor le-ar putea fi deduse toate cheltuielile salariale, inclusiv contribuții și impozite, generate de declararea unor zile ca sărbătoare legală, dacă un proiect de lege inițiat acum va fi adoptat de Parlament.

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România, plătește aproximativ 21 milioane euro pentru centrul comercial Festival Shopping Center din Sibiu
Thu, 22 Feb 2018 10:53:00 GMT
NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România, plătește aproximativ 21 milioane euro pentru centrul comercial Festival Shopping Center din Sibiu, cumpărându-l de la Primavera Development, companie fondată în 2006 și implicată în dezvoltarea unor proiecte imobiliare precum S-Park sau sediul Danone.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.