News.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
News.ro

Barack şi Michelle Obama au semnat un acord de producţie cu Netflix
Mon, 21 May 2018 16:39:00 GMT
Barack şi Michelle Obama au semnat un acord de producţie multianual cu Netflix, a anunţat compania, luni, printr-un mesaj publicat pe internet.

Donald Trump ar fi „dat note” unor femei pentru aspectul lor fizic, spunând că Angelina Jolie merită „un 7”
Mon, 21 May 2018 15:04:00 GMT
Personalitatea radio Howard Stern a povestit că Donald Trump, care a participat de multe ori la emisiunea sa, înainte de a deveni preşedintele Statelor Unite ale Americii, a „dat note” unor femei pentru aspectul lor fizic, într-una din edţiile show-ului său, spunând că actriţa Angelina Jolie merită „un 7”, scrie Variety.com.

Ducele şi ducesa de Sussex au publicat trei fotografii oficiale de la nunta lor – FOTO
Mon, 21 May 2018 14:17:00 GMT
Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, după ce s-au căsătorit sâmbătă, au publicat, luni, trei fotografii oficiale de la nunta lor.

Premieră. Oamenii de ştiinţă au descoperit un membru permanent al sistemului nostru solar originar din afara acestuia
Mon, 21 May 2018 13:28:00 GMT
Oamenii de ştiinţă au descoperit că un asteroid, membru permanent al sistemului nostru solar, provine din afara acestuia. Cercetătorii au numit acest asteroid „un imigrant interstelar”, descoperirea acestuia oferind noi indicii în legătură cu formarea vieţii pe Pământ, scrie The Guardian.

Ed Sheeran a câştigat marele premiu al galei Billboard Music Awards, marcată de discursuri despre controlul armelor de foc şi #MeToo
Mon, 21 May 2018 05:15:00 GMT
Cântăreţul britanic Ed Sheeran a câştigat, duminică seară, marele premiu al galei Billboard Music Awards, care a fost marcată de discursuri despre mişcarea #MeToo şi controlul armelor de foc.

O stradă din Detroit va purta numele Michael Jackson
Fri, 18 May 2018 08:29:00 GMT
O porţiune a străzii Randolph din Detroit va purta numele Michael Jackson Avenue, după 60 de ani de la naşterea artistului pop şi cinci decenii de la debutul lui în Motor City, potrivit AFP.

Dreamcatcher cu diametru de nouă metri, construit la Iaşi în cadrul Festivalului AFTERHILLS; organizatorii încearcă să stabilească un nou record mondial
Thu, 17 May 2018 19:02:00 GMT
Organizatorii festivalului de muzică AFTERHILLS de la Iaşi au anunţat, joi, că au început omologarea celui mai mare Dreamcatcher din lume, cu diametrul de nouă metri, ultimul record, 7,62 de metri, recunoscut de Guiness World Records, fiind stabilit în Rusia.

O erupţie a vulcanului Kilauea a produs un nor de cenuşă cu o lungime de mai mulţi kilometri
Thu, 17 May 2018 17:18:00 GMT
O erupţie puternică a vulcanului Kilauea din Hawaii a produs un nor de cenuşă cu o lungime de mai mulţi kilometri, scrie BBC.

Federaţia argentiniană îşi cere scuze după publicarea unui ghid pentru CM care include sfaturi pentru cucerirea rusoaicelor
Thu, 17 May 2018 13:56:00 GMT
Federaţia Argentiniană de Fotbal şi-a cerut scuze după ce forul a publicat zilele trecute un ghid pentru Cupa Mondială în care există şi sfaturi pentru cucerirea rusoaicelor, informează Reuters.

Meghan Markle a confirmat că tatăl ei nu va participa la nuntă: Sper că îi poate fi oferit spaţiul necesar pentru a se concentra pe recuperarea sănătăţii lui
Thu, 17 May 2018 11:50:00 GMT
Meghan Markle a confirmat, joi, că tatăl ei nu va participa, sâmbătă, la nunta sa cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Ea a precizat că speră că tatălui ei, care a suferit recent un infarct şi o intervenţie chirurgicală la inimă, îi va putea fi oferit spaţiul necesar pentru a se concentra pe recuperarea sănătăţii lui, scrie The Guardian.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.