News.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
News.ro

Formaţia R.E.M. a reuşit să-l determine pe Trump să nu mai folosească piesa "Everybody Hurts" într-un videoclip în care îşi ataca adversarii
Sun, 17 Feb 2019 12:33:00 GMT
Formaţia R.E.M. a reuşit să-l determine pe preşedintele Donald Trump să nu mai folosească melodia "Everybody Hurts" drept coloană sonoră într-un videoclip în care îşi atacă adversarii politici. Înregistrarea a fost retrasă de pe contul oficial de Twitter.

Trump laudă pedeapsa cu moartea împotriva traficanţilor de droguri în China şi sugerează că SUA ar putea face la fel
Fri, 15 Feb 2019 19:12:00 GMT
Preşedintele Donald Trump a salutat vineri recursul Chinei la pedeapsa cu moartea împotriva traficanţilor de droguri, sugerând că Statele Unite ar avea interesul să facă la fel pentru a lupta mai bine împotriva acestei probleme, relatează AFP.

Peter Gabriel, Luis Fonsi, Juanes şi Alejandro Sanz, într-un concert umanitar pentru a pune presiune pe Maduro - VIDEO
Fri, 15 Feb 2019 08:06:00 GMT
Miliardarul Richard Branson organizează un mare concert pe 22 februarie, la Cucuta, oraş columbian de la frontiera cu Venezuela, pentru a strânge fonduri care vor ajuta populaţia nevoiaşă venezueleană şi pentru a pune presiune pe regimul Nicolas Maduro care a blocat ajutoarele umanitare, au anunţat, joi, organizatorii, citaţi de AFP.

(P) Ansamblul rezidenţial Nord Residence - proiect imobiliar ce beneficiază de infrastructură şi utilităţi noi, conforme cu standardele europene
Thu, 14 Feb 2019 16:16:34 GMT
Ansamblul rezidenţial Nord Residence, este localizat în zona de nord a Bucureştiului, în sectorul 1, zona AVIAŢIEI - BĂNEASA - PIPERA, pe str. Salubrităţii, nr. 49. În zona se dezvoltă noi ansambluri rezidenţiale, centre comerciale şi clădiri de birouri.

Un robot ridică fragmente de combustibil nuclear topit la Fukushima, în cadrul unui test în vederea extragerii acestuia din reactoarele avariate
Thu, 14 Feb 2019 14:45:00 GMT
Un robot a reuşit să ridice fragmente mici de combustibil nuclear topit, în cadrul unui test de o importanţă crucială în cadrul unor viitoare operaţiuni de extragere din reactoarele centralei nucleare avariate Fukushima, în nord-estul Japoniei, relatează AFP.

Tsitsipas spune că nu are iubită, dar fetele interesate îi pot scrie mesaje pe Instagram
Wed, 13 Feb 2019 18:22:00 GMT
Tenismenul grec Stefanos Tsitsipas, în vârstă de 20 de ani, locul 12 ATP, i-a mărturisit unei jurnaliste din Grecia că în acest moment nu are iubită, însă dacă există vreo fată interesată de o relaţie cu el, îi poate scrie un mesaj pe Instagram, relatează L’Equipe.

Maria Alehina şi Kiril Maşeka de la Pussy Riot, daţi jos dintr-un avion, la Barcelona, din cauza stării avansate de ebrietate. VIDEO
Wed, 13 Feb 2019 16:12:00 GMT
Doi membri ai trupei ruse de punk Pussy Riot, Maria Alehina şi Kiril Maşeka, au fost expulzaţi marţi de la bordul unui avion, pe Aeroportul Barcelona, din cauza stării de ebrietate în care se aflau, a declarat miercuri Garda Civilă pentru AFP.

Ninsori-record în ultimii 140 de ani la Moscova
Wed, 13 Feb 2019 15:52:16 GMT
Zeci de zboruri au fost anulate, din cauza unor ninsori-record, care au condus la formarea unui strat de 36 de centrimetri de zăpadă, ce au afectat Moscova, relatează AFP.

(P) Warren Buffett – Un investitor de legendă
Wed, 13 Feb 2019 08:36:01 GMT
Warren Buffett este actualmente unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, magnat, investitor şi filantrop. De-a lungul vremii a înregistrat succese răsunătoare în activitatea sa investiţională şi este unul dintre cei mai de succes, dacă nu cel mai de succes investitor de pe piaţa de capital. Supranumit Oracolul din Omaha sau legendarul investitor, Warren Buffett are astăzi o avere estimată la 85 mld dolari şi este preşedinte, CEO şi acţionar majoritar al holdingului Berkshire Hathaway.

O felicitare de Valentine's Day datată 1797, care ar putea fi cea mai veche din lume, este pusă în vânzare la Derbyshire
Wed, 13 Feb 2019 07:32:00 GMT
O felicitare de sărbătoarea Sfântului Valentin, scrisă de mână, care se crede că ar fi cea mai veche din lume, va fi scoasă la licitaţie la Derbyshire, potrivit BBC.Copyright 2019 Pandora Impex SRL.