News.ro - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
News.ro

Turneul „Experience + Innocence” al trupei U2, încasări de peste 126 de milioane de dolari - VIDEO
Sat, 17 Nov 2018 08:51:00 GMT
Turneul „Experience + Innocence” al trupei irlandeze U2, încheiat la Berlin săptămâna aceasta, a generat încasări de 126,18 milioane de dolari şi ar putea fi cea mai profitabilă serie de concerte de anul acesta.

Zlatan Ibrahimovici a marcat cel mai frumos gol al sezonului în MLS - VIDEO
Wed, 14 Nov 2018 08:30:00 GMT
Primul gol marcat de Zlatan Ibrahimovici pentru Los Angeles Galaxy la debutul său în MLS a fost desemnat, marţi, cel mai frumos gol al sezonului în campionatul nord-american de fotbal.

Rolls-Royce Cullinan, primul SUV din istoria mărcii britanice, a debutat oficial în România. Preţurile încep de la 265.000 de euro, iar prima maşină va fi livrată la începutul anului viitor - FOTO
Tue, 13 Nov 2018 10:50:00 GMT
Compania Schmidt Premium Cars, care deţine dealerul Rolls Royce Motor Cars Munchen, a prezentat oficial în România primul SUV din istoria mărcii britanice Rolls Royce, Cullinan. Preţurile încep de la 265.000 de euro, fără taxe, dar pot depăşi cu mult această sumă, în funcţie de opţiunile alese. Primul model ar urma sa fi livrat, în România, în primul trimestru al anului viitor, iar potenţialii clienţi trebuie să aştepte mai mult de şase luni până la livrare.

Cântăreaţa Amanda Lear a decis să lase moştenire averea sa pisicilor
Mon, 12 Nov 2018 14:52:00 GMT
Cântăreaţa Amanda Lear, fosta muză a lui Salvador Dali, refuză să cedeze bunurile sale Statului şi a luat decizia de a lăsa moştenire averea animalelor sale domestice, scrie Le Point.

Casa actorului Gerard Butler din Malibu a ars în incendiile care devastează California - FOTO
Mon, 12 Nov 2018 08:53:00 GMT
Întors acasă după evacuare, actorul Gerard Butler şi-a găsit locuinţa din Malibu mistuită de flăcări, în urma incendiilor din California.

Primăria Bacău a început să pună gazon artificial în oraş, pentru că este mai uşor de întreţinut. FOTO
Fri, 09 Nov 2018 19:16:00 GMT
Primăria Bacău a început să pună gazon artificial în oraş, pentru început într-o zonă centrală unde alte tipuri de gazon nu au rezistat. Autorităţile spun că fac "o încercare" cu acest gazon artificial, care nu trebuie tuns sau udat.

Un turneu al hologramei lui Frank Zappa, în pregătire pentru anul viitor. Steve Vai, între invitaţii speciali - VIDEO
Thu, 08 Nov 2018 15:55:00 GMT
Un turneu al hologramei lui Frank Zappa se află în pregătire pentru anul viitor, iar chitaristul Steve Vai se numără printre invitaţii speciali, potrivit unui videoclip promoţional lansat de Zappa Family Trust.

Un proprietar de bordeluri din Nevada, Dennis Hof, ales în legislatura locală după ce a decedat
Wed, 07 Nov 2018 18:55:00 GMT
Dennis Hof, un celebru proprietar de bordeluri decedat luna trecută, a fost ales în alegerile americane de la jumătate de mandat în adunarea locală din Nevada, sub eticheta republicană, din cauza unor prevederi ale coduluielectoral în vigoare, relatează AFP.

„Single-use” a fost desemnat de Collins Dictionary drept cuvântul anului
Wed, 07 Nov 2018 16:32:00 GMT
„Single-use” a fost desemnat miercuri de Collins Dictionary drept cuvântul anului, după ce folosirea termenului a crescut de patru ori începând cu 2013, demonstrând o grijă tot mai mare pentru sustenabilitate.

Gabriela Firea i-a oferit cadou primarului din Madrid o vază pe care cinci oameni s-au chinuit să o scoată dintr-o cutie de carton învelită în două rânduri de hârtie - VIDEO
Wed, 07 Nov 2018 15:03:00 GMT
Primarul Capitalei Gabriela Firea, aflată într-o vizită oficială în Spania, i-a oferit primarului oraşului Madrid, Manuela Carmena, o vază. Cadoul a fost pus într-o cutie de carton, învelită în două rânduri de hârtie lipită la rândul ei cu bandă adezivă. Cinci oameni s-au chinuit să despacheteze cadoul, scrie jurnalistul Felix Damian pe pagina sa de Facebook, ataşând şi o filmare cu momentul în care primarul Madridului încearcă să desfacă ambalajul, însă nu reuşeşte, astfel că intervin şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, un consilier general ALDE şi alţi doi membri ai delegaţiei române.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.