Ziarul Financiar - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Ziarul Financiar

Retrasib Sibiu l-a mandatat pe austriacul Franz Mayrhofer administrator provizoriu al companiei
Tue, 22 May 2018 07:29:09 GMT
Consiliul de Administraţie al Retrasib Sibiu (RTRA), companie care se ocupă cu fabricarea motoarelor, generatoarelor şi transformatoarelor electrice, l-a desemnat pe austriacul Franz Harald Mayrhofer administrator provizoriu al companiei, în urma demisiei lui Iulian Stancu din acestă funcţie.

Soţii Barack şi Michelle Obama vor produce pentru Netflix seriale, filme şi documentare
Tue, 22 May 2018 07:20:12 GMT
Fostul preşedinte american Barack Obama şi soţia sa, Michelle Obama, au încheiat un acord cu platforma de streaming Netflix pentru a produce seriale, filme şi documentare, potrivit unui comunicat al companiei, citat de AFP.

Neogen a preluat 20% din Frisbo într-o tranzacţie care evaluează platforma de e-fullfilment la 3 mil.euro
Tue, 22 May 2018 07:09:00 GMT
Grupul Neogen, deţinut de antreprenorul român Călin Fusu şi de fondul de investiţii Tiger Global, a preluat 20% din platforma Frisbo, care furnizează servicii de depozitare şi procesare a comenzilor pentru magazinele online, în urma unei investiţii de 500.000 de euro, urmând să achiziţioneze adiţional de la fondatori părţi sociale de aproximativ 100.000 de euro.

Audierile continuă: Ion Iliescu, chemat la Parchetul General în dosarul Revoluţiei
Tue, 22 May 2018 06:17:39 GMT
Fostul preşedinte Ion Iliescu a ajuns, marţi dimineaţa, la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Aterizare de urgenţă pe Otopeni. Un pasager cu probleme cardiace a decedat
Tue, 22 May 2018 06:10:39 GMT
O aeronavă a companiei Turkish Airlines, care circula pe ruta Hanovre - Istanbul, a aterizat pe Aeroportul Otopeni, luni noapte, din cauza unei urgenţe medicale, fiind vorba despre un pasager cu probleme cardiace, care a decedat la scurt timp.

Accident rutier grav în Bucureşti. O persoană a murit. Circulaţia, restricţionată
Tue, 22 May 2018 05:13:58 GMT
Un accident rutier a avut loc, marţi dimineaţa, în zona Mihai Bravu, un bărbat de 36 de ani fiind lovit mortal. Din primele informaţii, pietonul ar fi traversat neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Executivul care a transformat compania LG dintr-un producător local de electrocasnice într-un conglomerat gigant, a murit la vârsta de 73 de ani
Tue, 22 May 2018 05:00:00 GMT


VIDEO. Gabriela Gheorghe, CEO al Elko România: Anul trecut ne-am consolidat poziţia a doua pe piaţa de distribuţie IT&C. Ambiţia pentru acest an este să creştem
Mon, 21 May 2018 22:30:00 GMT
Elko, al doilea jucător de pe piaţa de distribuţie IT&C din România, are ca obiectiv pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri şi consolidarea portofoliului de produse şi a relaţiei cu partenerii.

VIDEO. Sven Dinsdorfs, CEO al grupului Elko: Mizăm pe creştere în 2018, nu excludem nici noi achiziţii. În România sunt prea mulţi jucători, piaţa se va consolida
Mon, 21 May 2018 22:00:00 GMT
Grupul leton de distribuţie Elko, cu afaceri de 1,5 mld. euro anul trecut, estimează că va înregistra o creştere a businessului şi în acest an, posibil şi pe fondul unor achiziţii, o evoluţie pozitivă fiind aşteptată şi pentru România, a declarat într-un interviu pentru ZF Sven Dinsdorfs, CEO al grupului.

Învaţă de la reprezentanţii Zuzu, Borsec şi Telemea de Ibăneşti cum să îţi faci un brand în industria alimentară. Fondatorii Net Brinel şi AROBS Transilvania vor explica ce înseamnă un brand în IT
Mon, 21 May 2018 21:08:00 GMT
Ziarul Financiar organizează joi, 24 mai, la Cluj-Napoca, conferinţa „Branduri Româneşti“, unde creatorii celor mai puternice branduri româneşti vor împărtăşi din experienţa lor.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.