Mediafax - ştiri life-inedit - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri life-inedit

Jake LaMotta, pugilistul interpretat de Robert De Niro în filmul Raging Bull, s-a stins din viaţă
Wed, 20 Sep 2017 17:22:11 GMT
Jake LaMotta, pugilistul interpretat de Robert De Niro în filmul "Raging Bull", a murit, marţi, la vârsta de 95 de ani, informează BBC.

Ce sumă primesc piloţii Ryanair dacă renunţă la concedii şi lucrează pe perioada anulării a zeci de zboruri
Wed, 20 Sep 2017 13:25:55 GMT
Ryanair oferă un bonus, fără taxe, de 12.000 de lire angajaţilor pentru a nu solicita concediu, după ce anunţul anulării zborurilor a generat multe probleme companiei aeriene, potrivit unui document intern citat de publicaţia The Guardian.

De NERECUNOSCUT. Cum arată astăzi, la 43 de ani, unul dintre cei mai mari actori ai lumii, maestrul transformărilor| FOTO
Wed, 20 Sep 2017 10:33:00 GMT
.

Veşti îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher: "Din păcate, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui"
Wed, 20 Sep 2017 08:57:00 GMT
Au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, iar starea sa de sănătate este în continuare gravă. Dincolo de speranţa cu care trăiesc zi de zi, rudele, apropiaţii, dar şi avocatul familiei au dezvăluit că sportivul este în comă şi că şansele de recuperare sunt extrem de scăzute.

Preşedintele Comisiei juridice din Senat Robert Cazanciuc, la finalul discuţiei cu reprezentanţi MCV: Obiectivele sunt îndeplinite
Wed, 20 Sep 2017 04:30:00 GMT
Preşedintele Comisiei juridice din Senat Robert Cazanciuc a declarat, marţi, la finalul întâlnirii cu reprezentanţii MCV că obiectivele stabilite sunt îndeplinite, iar omologul său de la Cameră, Eugen Nicolicea, a afirmat că în Parlament transparenţa este mai mare decât în alte ţări.

Nicolas Maduro, preşedintele Venezuelei, afirmă că se aseamănă cu Iosif Stalin
Tue, 19 Sep 2017 05:00:00 GMT
Preşedintele venezuelan Nicolas Maduro afirmă că are multe în comun cu liderul sovietic Iosif V. Stalin, adăugând că este criticat de oameni politici care utilizează măsuri mult mai dure în ţara lor, făcând referire la referendumul privind independenţa Cataloniei, informează agenţia Tass.

Ethan Hawke vine la CinemaPRO pentru American Independent Film Festival
Mon, 18 Sep 2017 13:14:54 GMT
Marţi, miercuri şi joi, la CinemaPRO, American Independent Film Festival pregăteşte trei întâlniri cu actorul Ethan Hawke, invitat special al Festivalului.

Brad Pitt deschide un resort de lux în ţara europeană de care s-a îndrăgostit: Este cea mai frumoasă din lume
Mon, 18 Sep 2017 09:11:00 GMT
După ce şi-a petrecut marea parte a vieţii în faţa camerelor de filmat, Brad Pitt, cunoscut pentru roluri precum cele din „Ocean's Eleven”, „Întâlnire cu Joe Black” sau „Legendele Toamnei”, îşi îndreaptă atenţia către industria hotelieră, având în desfăşurare un proiect luxos pe coasta Adriaticii, în Croaţia.

Statul care te condamnă la moarte pentru o postare pe Facebook, catalogată ca fiind o ”infracţiune de neiertat”
Mon, 18 Sep 2017 09:04:40 GMT
Un barbat din Pakistan a fost condamnat la moarte pentru blasfemie, din cauza unei postări pe Facebook, arată BBC.

GALERIE FOTO | Premiile Emmy 2017: „Povestea slujitoarei” şi „Big Little Lies” împart cele mai importante premii
Mon, 18 Sep 2017 08:15:30 GMT
Distopia TV „Povestea slujitoarei” a primit premiul pentru cel mai bun serial dramă iar eroina principală Elizabeth Moss a primit Emmy-ul pentru principalul rol feminin, în timp ce ”Big Little Lies” a primit trofeul pentru cea mai bună miniserie.Copyright 2017 Pandora Impex SRL.