Mediafax - ştiri externe - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri externe

Trump, după ce s-a aflat că fostul lui avocat l-a înregistrat pe ascuns: Vestea bună este că preşedintele vostru favorit nu a greşit cu nimic!
Sat, 21 Jul 2018 15:48:00 GMT
Preşedintele SUA, Donald Trump, neagă că a comis ceva greşit şi afirmă că este "posibil ilegal" faptul că fostul său avocat, Michael Cohen, a înregistrat o discuţie privind cumpărarea drepturilor de publicare a poveştii unei foste starlete Playboy care susţine că a avut o relaţie cu Trump.

Presupusul autor al atacului comis într-un autobuz în Germania va rămâne în arest preventiv
Sat, 21 Jul 2018 13:33:10 GMT
O instanţă din Germania a emis un mandat de arest preventiv pentru tentativă de omor pe numele unui bărbat iranian cu cetăţenie germană despre care se crede că ar fi comis un atac cu cuţitul într-un autobuz, în oraşul Luebeck, soldat cu rănirea a zece persoane, informează agenţia Dpa.

Un producător uriaş de aluminiu din Rusia ar putea fi scos de pe lista sancţiunilor impuse de SUA. Oficial american: Obiectivul nostru nu este să trimitem compania în faliment
Sat, 21 Jul 2018 12:34:00 GMT
Trezoreria Americană este dispusă să scoată compania rusă Rusal, unul dintre cei mai mare producători de aluminiu din lume, de pe lista entităţilor sancţionate, a precizat Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin, citat de Reuters.

Donald Trump susţine că cei care îl critică în legătură cu conduita sa la summitul cu Vladimir Putin sunt ipocriţi
Sat, 21 Jul 2018 11:56:00 GMT
Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că ar fi fost criticat de "presa ştirilor false" indiferent dacă ar fi fost dur sau nu în discuţiile de la Helsinki cu omologul său rus, Vladimir Putin, pe fondul criticilor că a sugerat că are încredere mai mare în Putin decât în serviciile secrete americane.

Secretarul american al Apărării afirmă că unele ţări care cumpără echipament militar din Rusia ar trebui exceptate de la sancţiunile SUA
Sat, 21 Jul 2018 11:14:21 GMT
Jim Mattis, secretarul american al Apărării, a declarat că unele ţări care cumpără echipament militar din Rusia ar trebui să facă obiectul unor excepţii de la sancţiunile prevăzute de legislaţia din SUA, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

Pompeo: Trump şi Putin au discutat despre criza din Siria şi revenirea refugiaţilor. Ce spune despre posibilitatea unor noi discuţii între cei doi lideri, la Washington
Sat, 21 Jul 2018 10:19:45 GMT
Mike Pompeo, secretarul american de Stat, a declarat că preşedintele SUA, Donald Trump, a discutat la Helsinki cu omologul său rus, Vladimir Putin, despre modalităţile prin care s-ar putea soluţiona criza din Siria şi asigura revenirea refugiaţilor care au fugit din ţara devastată de război.

Portugalia anunţă că intenţionează să vândă României alte cinci avioane multirol F-16
Sat, 21 Jul 2018 09:40:53 GMT
Ministerul Apărării de la Lisabona a anunţat că intenţionează să vândă României alte cinci avioane multirol de tip F-16, urmând ca acestea să fie înlocuite cu alte aeronave cumpărate din SUA şi modernizate în Portugalia, informează presa portugheză.

Anunţul SURPRIZĂ care îl va scoate din minţi pe Putin. Suma URIAŞĂ pe care SUA o acordă Ucrainei pentru ARMATĂ
Sat, 21 Jul 2018 09:31:00 GMT
.

SCUFUNDAREA vehiculului amfibiu într-un lac din Missouri: Bilanţul a ajuns la 17 morţi, printre care nouă persoane din aceeaşi familie | VIDEO
Sat, 21 Jul 2018 08:12:11 GMT
Cel puţin 17 persoane au decedat, inclusiv nouă membri ai unei singure familii, după ce un vehicul amfibiu pentru turişti s-a scufundat joi seară în timpul unei furtuni pe lacul Table Rock din apropierea oraşului Branson, statul american Missouri, informează agenţia de ştiri Dpa.

BREAKING Armata israeliană a BOMBARDAT poziţii ale mişcării islamiste Hamas, în Fâşia Gaza
Fri, 20 Jul 2018 22:37:00 GMT
.



Copyright 2018 Pandora Impex SRL.