Mediafax - ştiri externe - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri externe

Un poliţist spaniol a murit în urma violenţelor provocate la Bilbao de către suporterii echipei de fotbal Spartak Moscova
Fri, 23 Feb 2018 00:51:00 GMT
Un poliţist spaniol a murit, joi, în oraşul Bilbao în urma violenţelor de stradă provocate de către suporterii echipei de fotbal Spartak Moscova, care au venit să asiste la meciul dintre Athletic Bilbao şi formaţia rusă, în şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa, relatează site-ul cotidianului Marca.

Financial Times: Lupta privind corupţia din România expune limitele influenţei Uniunii Europene
Thu, 22 Feb 2018 23:55:12 GMT
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, joi, revocarea Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, iar cotidianul Financial Times scrie că "Bucureştiul face parte dintr-un grup tot mai mare de capitale europene care confruntă Comisia Europeană în privinţa statului de drept".

Coreea de Nord îl acuză pe secretarul general al ONU că încearcă să provoace un conflict
Thu, 22 Feb 2018 22:56:15 GMT
Regimul nord-coreean l-a acuzat, joi, pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres, că încearcă să provoace un conflict prin laudele aduse sancţiunilor internaţionale impuse împotriva Phenianului pentru dezvoltarea programelor nucleare şi cu rachete balistice, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Igor Dodon: După ultimele evenimente politice, este probabil să avem alegeri parlamentare anticipate
Thu, 22 Feb 2018 22:14:53 GMT
Preşedintele moldovean Igor Dodon a declarat joi că este probabil să fie organizate alegeri parlamentare anticipate, având în vedere recentele evenimente politice, fără a oferi detalii suplimentare, relatează site-ul deschide.md.

GRAVĂ criză politică, în Italia. Avertismentul care provoacă PANICĂ în Europa
Thu, 22 Feb 2018 20:39:00 GMT
.

Reuters: Mahmud Abbas a fost spitalizat în Statele Unite. Preşedintele Autorităţii Palestiniene a rostit un discurs în Consiliul de Securitate ONU
Thu, 22 Feb 2018 19:52:00 GMT
Mahmud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene, a fost spitalizat în Statele Unite, anunţă un oficial palestinian de rang înalt, precizând că este vorba de un control de rutină, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Deputaţii din Olanda au recunoscut genocidul armean din 1915 | Turcia condamnă decizia şi susţine că rezoluţia adoptată nu are validitate
Thu, 22 Feb 2018 19:10:00 GMT
Ministerul turc de Externe a condamnat, joi, rezoluţia adoptată de către deputaţii din Parlamentul Olandei în favoarea recunoaşterii genocidului armean din 1915, relatează site-urile agenţiilor Anadolu şi Reuters.

Donald Trump: Membrii Asociaţiei Armelor de Foc sunt "mari patrioţi"
Thu, 22 Feb 2018 17:43:50 GMT
Preşedintele SUA, Donald Trump, a lăudat joi după-amiază, în contextul dezbaterilor pe tema atacurilor armate, Asociaţia Armelor de Foc (NRA), afirmând că membrii organizaţiei sunt "mari patrioţi".

Irakul a extrădat în Rusia patru femei suspectate de legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic
Thu, 22 Feb 2018 17:16:20 GMT
Irakul a extrădat în Rusia patru femei şi 27 de copii suspectaţi că au legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, relatează postul irakian Al-Sumaria, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Zeci de persoane, condamnate la moarte în Egipt pentru activităţi teroriste
Thu, 22 Feb 2018 16:41:27 GMT
Un tribunal din Egipt a condamnat la moarte, joi, 21 de persoane găsite vinovate de planificare de atentate şi deţinere de armament, informează site-ul cotidianului Le Figaro.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.