Mediafax - ştiri externe - feed-uri RSS - eclub.ro
 Pagina principală
 Imobiliare  | Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Coduri poştale  | Repertoar  | Culinare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 
Mediafax - ştiri externe

Extremist, acuzat că plănuia un atentat la Euro 2016, condamnat la închisoare în Ucraina
Tue, 22 May 2018 07:07:49 GMT
Francezul Gregoire Moutaux, un presupus activist de extremă-dreapta, a fost condamnat la şase ani de închisoare în Ucraina, fiind găsit de vinovat de posesie ilegală de arme şi pregătirea unui atac terorist pe teritoriul Franţei în timpul Campionatului European de Fotbal din 2016.

Pedepse DURE în Turcia. Peste 100 de militari, condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru lovitura de stat eşuată
Tue, 22 May 2018 06:00:08 GMT
O instanţă turcă a condamnat la închisoare pe viaţă 104 militari pentru implicarea lor în pregătirea şi executarea loviturii de stat eşuate din 2016, informează site-ul postului BBC News, citând presa locală.

Carte de condoleanţe, deschisă la Ambasada Palestinei în memoria civililor morţi în ziua inaugurării Ambasadei SUA la Ierusalim
Tue, 22 May 2018 05:38:44 GMT
O carte de condoleanţe va fi deschisă, marţi, între 11.00 şi 14.00, la Ambasada Palestinei la Bucureşti, în memoria celor 64 de civili care au murit pe 14 mai în urma protestelor palestiniene la frontiera Fâşiei Gaza cu Israel.

Un avion a aterizat de urgenţă în Arabia Saudită în urma defecţiuni la trenul de aterizare - VIDEO
Tue, 22 May 2018 05:21:00 GMT
O aeronavă Airbus A330-200 a companiei Saudi Arabian Airlines a aterizat luni noapte de urgenţă la Jeddah, în urma unei defecţiuni la trenul de aterizare, informează presa locală, precizând că nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

Angela Merkel şi Petro Poroşenko au discutat la telefon despre Rusia şi acordul de la Minsk
Tue, 22 May 2018 05:11:10 GMT
Angela Merkel şi preşedintele ucrainean Petro Poroşenko au discutat luni la telefon despre vizita de săptămâna trecută a cancelarului german în Rusia, despre eforturile de implementare a acordului de la Minsk şi despre livrarea gazelor naturale prin Ucraina, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Mark Zuckerberg, audiat în direct în Parlamentul European
Tue, 22 May 2018 05:10:10 GMT
Preşedintele legislativului UE, Antonio Tajani, a anunţat că întâlnirea de marţi a directorului general al companiei Facebook, Mark Zuckerberg, cu membri ai Parlamentului European, va fi transmisă în direct, relatează site-ul Politico.eu.

Federica Mogherini: Nu există alternativă la acordul nuclear cu Iranul
Tue, 22 May 2018 03:24:29 GMT
Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate, Federica Mogherini, a declarat, luni, că nu există alternativă la acordul nuclear cu Iranul, la câteva ore după ce e SUA au prezentat o serie de condiţii pentru semnarea unui nou acord nuclear cu Teheranul,relatează Le Figaro.

Donald Trump îndeamnă Venezuela să organizeze alegeri libere şi corecte
Tue, 22 May 2018 02:18:16 GMT
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut, luni, Venezuelei să organizeze ”alegeri libere şi corecte” pentru a fi restaurată democraţia în această ţară, în contextul în care Nicolas Maduro a câştigat alegerile prezidenţiale pe care SUA au anunţat că nu le recunosc, relatează Reuters.

Mike Pence avertizează Coreea de Nord ”să nu se joace” cu Donald Trump
Tue, 22 May 2018 01:22:14 GMT
Vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, l-a avertizat, marţi, pe liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, să nu se ”joace” cu preşedintele SUA, Donald Trump, în cazul în care cei doi se vor întâlni luna viitoare, informează BBC News.

Trei partide anunţă că îl sprijină pe Andrei Năstase în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chişinăului
Mon, 21 May 2018 23:24:17 GMT
Partidul Liberal (PL), Partidul Unităţii Naţionale (PUN) şi Partidul Popular European din Moldova (PPEM) au anunţat, luni, că îl sprijină pe Andrei Năstase în turul doi al alegerilor pentru funcţia de primar al Chişinăului, relatează Unimedia.info.Copyright 2018 Pandora Impex SRL.